spowiedz w wigilie....

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko
hej dziewczyzny orientujecie sie moze czy w Wigilie jest spowiedz? robie chrzest 25 grudnia a matka chrzestna bedzie przyjaciolka ktora przyleci do pl 24 i nie wiem czy zadzy w polsce do spowiedzi
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: spowiedz w wigilie....

jest ale pewnie z samego rana i do południa, przynajmniej w niektórych kościołach

Napewno w Milolaju kolo hali tergowej tam na 100%sama kiedys szukalam spowiedzi i zadnym kosciele nie bylo tylko w tym pozdraweiam

w ostatnia niedziele w k.sw.ducha w gdyni,ksiadz apelowalaby nie odkladac spowiedzi do wigilii, bo ksieza te chca spedzic ten czas z bliskimi, beda spowiadac,ale prosza aby to byly tylko szczegolne przypadki (jak w przypadku osoby wracajacej z zagranicy)

w kościele św. Józefa koło Krewetki w Gdańsku na pewno będzie spowiedź, jest codziennie od 6:00 (nie w samym kościele, tylko w bocznej kaplicy, wejście po lewej stronie)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

DORADŹCIE JAKIE FIRANY/ZASŁONY DO SALONU :) (38 odpowiedzi)

Dziewczyny kompletnie nie mam pomysłu na firany czy też zasłony do naszego salonu. Mieszkamy już...

polećcie pakiet medyczny (112 odpowiedzi)

jestem w trakcie poszukiwań i chętnie poznam oferty, jakie macie. Nie ukrywam, że szukam pod...

bałagan u nastolatki (26 odpowiedzi)

Czy nastolatke da sie nauczyć porządku? Jak to zrobic skoro już nic nie pomaga...W swoim pokoju...