sprawdzony fryzjer z dobrym gustem

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
szukam namiarów na dobry salon lub fryzjera w Gdańsku i okolicach z własna inwencją i z niebanalnym podejsciem do klienta( nie chce tradycyjnego koczka z lokami), ale kogoś kto mi doradzi cos niebanalnego i ze smakiem
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: sprawdzony fryzjer z dobrym gustem

"Atelie" we Wrzeszczu, najlepiej u pana Zbyszka.

możesz podac adres i cos bliższego na ten temat, czy czesałąś się tam na większe wyjscie

Jeśli chodzi o "Atelier" we Wrzeszczu to mieści się przy ul. Pniewskiego. Ulica ta jest na przeciwko kina Bajka. Do salonu wchodzi się przez bramę podwórkową. Pan Zbyszek jest bardzo znanym fryzjerem. Osobiście czesałam się u niego na swój własny ślub - zastrzegłam tylko, że nie chcę nic banalnego, żadnych dziwnych koczków z loczkami. Fryzurą zadziwiłam (pozytywnie) wszystkich. A co lepsze było to już 1,5 roku temu ,a wszyscy wspominając mój ślub, wspominają fryzurę. Zaznaczm także, że nie miałam fryzury próbnej!!! Pozdrawiam

dzieki pięknie za namiary, sprawdze wszystkieadresy bo to blisko mnie

ja polecam salon p.Doroty teraz jest wJantarze we wrzeszczu nowo otwarty jest b dobra fryzjerka ma juz renomę pozatym ja osobiscie czesalam sie do slubu w Studiu Pola na Powst. Warszawskich u p.Ani niebanalne upięcie z zywymi kwiatami, radze przejsc sie i obadac sytuację

własnie myslałam o czyms zżywymi kwiatami zamiast welonu, a jakie kwiaty miałas wpięte i jak zniosły trudy uroczystosci były jakos zabezpieczone?

mialam biale roze dokladnie takie jak w wiazance slubnej i byly spryskane lakierem do wlosów to bardzo utrwala kwaity nic z nimi sie nie stalo wygladaly b.dobrze

Inne tematy z forum

Dj Waldzior (6 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś zamawiał na wesele Dj waldziora? Jakie opinie? Wiem, ze kiedys był jednym z...

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (215 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

Czy slub cywilny to wogole slub??? (208 odpowiedzi)

Przeciez tam nikt nic nikomu nie slubuje!