sprzedam mieszkania w Gdańsku

Temat dostępny też na forum: Siedlce
jedno 3 pokojowe drugie 2 pokojowe w dzielnicy Siedlce 15 minut na pieszo do Starówki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: sprzedam mieszkania w Gdańsku

3 pokoje- jaki metraż i cena?

Re: sprzedam mieszkania w Gdańsku

Najprawdopodobniej teraz zostało mi tylko mieszkanie dwupokojowe z balkonem po remoncie świeżo ocieplony budynek 3 piętrowy i zmieniona elewacja.
Mieszkanie ma 55 m2 dwa duże ustawne pokoje dużą jasną kuchnię łazienkę i przedpokój dodatkowo na korytarzu pred mieszkaniem jest zrobiona krata. Jest położone w super lokalizacji blisko przystanki tramwajowe PKS na pieszo 15 minut do Starówki . W pobliżu dwa parki dużo placów zabaw dla dzieci żłobek dwa przedszkola szkoła podstawowa gimnazjum liceum i dużo różnorakich sklepów.
Chcę sprzedać te mieszkania bo mam w planie kupić dom nie jestem żadnym pośrednikiem

Cena to około 320 tys

Drugie mieszkanie jest na ulicy Kartuskiej również w super lokalizacji choć nie tak spokojnej jak poprzednie. Ma 3 pokoje cena to 260 tyś to mieszkanie jest do remontu

Jeżeli nadal Cię to interesuje podaje swój e-mail niuniamisio@op.pl

Inne tematy z forum

Drzwi zewnętrzne Aluhaus - warto? (36 odpowiedzi)

Dzień dobry, Chcemy wymienić stare drzwi na nowe. Stwierdziliśmy z mężem, że pójdziemy w drzwi...

Sauna domowa na podczerwień (6 odpowiedzi)

Dzień dobry, Proszę podzielić się opinią (polecić model) na temat jednoosobowej, sauny...

Ozdoby,dekoracje na ścianę... (37 odpowiedzi)

Szukam inspiracji dotyczących tego co można umieścić na nowo wymalowanej ścianie... Czy ktoś mam...