sprzedam mieszkanie

Moi rodzice będą chcieli sprzedać 3-pokojowe mieszkanie, 60 m, oddzielna jasna kuchnia, oddzielne wc i łazienka, b. fajny układ, przestronne + balkon i piwnica, III pietro w bloku IV piętrowym na Gdańskiej, blok dosłownie obok przychodni, kościoła i szkoły, mnóstwo sklepów w pobliżu, dobre sąsiedztwo. Wolne będzie za jakieś 4 miesiące. Zainteresowanych proszę o kontakt z moją mamą: -0692-961-231.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: sprzedam mieszkanie

Karolinka prześlij gdzie dokładnie jest to mieszkanie....szukam właśnie czegoś takiego. Prześlij mi proszę info na maila mar-dab@wp.pl lub zostaw info 3miejskich mamach.

zapomniałam napisać mieszkanie jest w rumi janowie, rzadko tu zaglądam więc proszę pisać na maila :)

rybka napisz do mnie bo mój mail do ciebie wrócił

Szybko sprzedałem mieszkanie dzięki http://ota-berlin.pl/2022/04/11/rosnie-sprzedaz-mieszkan/ super fachowcy.

Inne tematy z forum

budowa domu - koszt (60 odpowiedzi)

Witam, Zamierzam wraz z mężem budować dom w okolicy ok. 50 km od Gdańska. Dom ok. 130 m2 pow....

budujecie/kupujecie na kredyt? (264 odpowiedzi)

Wiem, że dziwne pytanie, ale wspomagacie się wszyscy kredytami? Jak oceniacie, ile trzeba mieć...

Meble ogrodowe (57 odpowiedzi)

Założyłem nowy wątek, bo wszystkie dotyczące mebli ogrodowych są już bardzo stare. Jakie macie...