stan pobocza Bojano i Gdynia

Dzisiaj pozwoliłam sobie do napisania maili i przesłania wiadomości wraz zdjęciami do UG Bojano , Sołtysa Bojana tel. 885327000 oraz UM Gdyni o stanie pobocza naszej drogi z płyt przy ul. M. Bojana I dalszej części gdyńskiej. Wszyscy użytkownicy wiedzą jak wygląda pobocze nie będę się rozpisywać, może jednak ktoś by jeszcze napisał do w/w instytucji bądż zadzwonił do Sołtysa w sprawie fatalnego stanu pobocza drogi. Pozdrawiam
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nareszcie ktoś napisał o poboczu. Wcześniej tylko dziury, asfalt, płyty, progi, oświetlenie, będą robili chodniki?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

No i super. Wciąż nie mogę tego pojąć dlaczego jak droga była robiona w zeszłym roku, nie zrobiono tego raz a porządnie ! Na niektórych odcinkach mamy piękna, szeroką na 5 płyt drogę, a dalej zwężenie do 3 płyt bo komuś nie chciało się trochę podkopać.
Ktoś kto to robił nie powinien za to zobaczyć pieniędzy.

Trzeba pisać do nich o takich rzeczach, bo sami z siebie nie wykażą żadnej inicjatywy. Jak już będę pełnoprawnym mieszkańcem (jestem w trakcie budowy) to na pewno będę częstym nadawcom listów do UG ;) Pozdrawiam wszystkich
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

No to zapraszam na ul. Zachpdnią most na rz.Kaczej i Poległych Żołnierzy. Dramat! XVIII wiek!. Wstyd!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

"Dziury w poboczu
Dzisiaj, 09:17
Roman Chustak
do p******* Pokaż więcej
Witam

Postaramy się to zrobić w przyszłym tygodniu. Pozdrawiam R. Chustak"

Odpowiedz na wiadomość w sprawie owych dziur. To fakt droga na mostku na kaczej jest w opłakanym stanie. W ogole ta czarna dziura miedzy Wrzosową a skrzyżowaniem z Majora Bojana odkąd położono płyty jest w opłakanym stanie. Równanie drogi na 2 cm na niewiele się zdaje.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wczoraj rozmawiałam z urzędnikiem w spr. dziur na Zachodniej i mostku na Kaczej, aż do ul. Bojana. I wiecie co? On ma "pełną wiedzę" co do przyczyn! Usłyszałam, że po równaniu, gdy pada zaraz dziury się w jezdni ponownie pojawiają. Rewelacja! Zostałam odesłana do radnych z Bojana i sołtysa. Spychaczowy od czasu do czasu przejedzie i "zlizuje". Takie określenie kiedyś usłyszałam od fachowca na spychaczu. Ciekawe, czy ktoś kontroluje, jak wykonywana jest robota?. Niestety, "taka gmina" A mamy XXI wiek.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Chyba nazwa tej rzeki powinna nobilitować
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Jechowi przy ul. Św. Józefa (83 odpowiedzi)

Słyszałam że znajduje się tam jakaś sekta jechowych którzy notorycznie śpiewają na pół bojana co...

siedziba urzędu (5 odpowiedzi)

Czy to prawda, że nowa siedziba urzędu naszej gminy jest na gruncie i w budynku należącym do wójta?

Kanalizacja (5 odpowiedzi)

Czy to nie dziwne że Aleja Brzozowa bardzo szybko doczekała się kanalizacji natomiast mieszkańcy...