stanowczo odradzam!!!

Temat dostępny też na forum: Black Red White
Zamowilam kuchnie 28.08.2009, po 2 miesiacach kuchnia byla gotowa do montazu. Dostarczono mi ja jednak po przyjezdzie montazystow okazalo sie, ze brakuje 4 szafek ( ulegly zniszczeniu podczas transportu, nikt nie zadzwonil by mnie o tym poinformowac, pan z obslugi byl bardzo zdziwiony, nie uslyszalam nawet slowa przepraszam) i 2 fronty sa w innym kolorze niz zamawialam. Na ta informacje w biurze probowano mi wmowic, ze takie bylo moje zamowienie i twierdzono, ze klamie twierdzac inaczej. Podejscie do klienta jest skandaliczne, 3 razy prosilam pracownika by kierownik salonu sie ze mna skontaktowal, nikt nie przekazywal mu tej informacji. W koncu na poczatku grudnia, po tygodniu staran i nieustannego przypominania o mojej osobie zadzwonil kierownik i obiecal w ciagu 2 tygodni dostarczyc brakujace elementy, nie nastapilo to jednak. Czekam do dzis. Z takim olewactwem nie mialam jeszcze nigdy do czynienia. Stanowczo odradzam BRW, od pazdziernika powinnam cieszyc sie nowa kuchnia, jesli nie chcecie sie denerwowac NIE WYBIERAJCIE BRW!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Okazje cenowe niezłe, ale montaż na ścianie ... !?!?!

Meble za tak atrakcyjną cenę są w porządku.
Składanie też nieźle.
Ale Panowie nie znają się na poziomicy.
Krzywo wisząca witryna na ścienie - przykro patrzeć na taką fuszerkę.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0