stół do piłkarzyków

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
Dziewczyny chce kupic taki stol na komunie synowi kuzynki. Wiem, ze bardzo go ucieszy, bo ostatnio spotkaliśmy się na obiedzie w restauracji, gdzie takowy stal i chlopiec spedzil przy nim 2 godziny grając z ojcem i bratem.
Przegladam internet i jest ich cale mnóstwo. Nie wiem, na co zwrocic uwagę. Chce, żeby był stabilny tak, żeby i dorośli mogli pograc, no ale na taki powyżej 300zl mnie nie stać.
Może kupowalyscie niedawno i możecie polecik konkretny model/sprzedawcę w tej kategorii cenowej.
Z góry dziekuje za pomoc i wszelkie uwagi :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: stół do piłkarzyków

sama gram w piłkarzyki i wiem, że bardzo ważne jest, aby stół był stabilny i dość ciężki. Takie tańsze są z reguły lekkie i ciężko się na nich gra. W zabawę wkłada się trochę siły, są emocje i lepiej, żeby się nie składał po każdym mocniejszym pchnięciu..

Re: stół do piłkarzyków

No wlasnie tak sama wydedukowałam. Tylko ile to jest tanszy, a ile droższy? Można kupic odpowiednio ciężkiego do 300zl? Bo w opisach wszyscy pisza, ze nadaje się dla dorosłych i jest stabilny...

W hop-sport kupisz fajny stół już w granicach 400 zł. Średniej wielkości, ale stabilny. Fajnie się na nich gra.

Inne tematy z forum

Dowód osobisty (12 odpowiedzi)

Właśnie się zorientowałam, że potrzebujemy pilnie dowód osobisty na dziecka na przelot samolotem....

zlewozmywak z ociekaczem czy bez- przy zmywarce? (20 odpowiedzi)

może podpowiecie czy jesli jest zmywarka warto kupić zlewozmywak jednokomorowy z ociekaczem czy...

płyta indukcyjna czy gazowa? (25 odpowiedzi)

Witajcie. Chciałabym poprosić Was o opinię. Budujemy dom i stanęliśmy przed wyborem płyty...