stomatolog dla dwulatka

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
Mam problem, mój dwuletni synek ma próchnicę i potrzebuje opieki stomatologicznej,ale niestety lekarz nie chce się podjąć lakowania, bo synek nie bardzo chce wejść do gabinetu (boi się fotela stomatologicznego). Może znacie drogie mamy, jakąś przychodnię, w której byłby lekarz, który podjął by się leczenia dwulatka, bo już nie wiem, co mam robić.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: stomatolog dla dwulatka

http://www.wiewior-ka.pl/
u tej pani dr leczymy synka od 2 r.z. - jestem bardzo zadowolona

nie wiem czy chodzi o ta sama wiewiorke ale otwarto nowy gabinet na Hellera w Gdansku -wiem ze inne mamy sa zadowolone cena za przeglad 40 zl, maja kamerke wewnwtrzustna , leczenie np za pomoca ozonu zupelnie bezbolesnie , naraz mozna zrobickilka zebow za 50 zl wiec mysle ze ceny sa ludzkie
my mamy juz umowiony termin

dokladnie ten sam gabinet. kiedys chodzilismy do tej pani dr do kryspin-dentu, a teraz wlasnie tam.

pisałam już w jakimś innym wątku - bo ktoś też pytał:) widzę, że jesteś z wzgórza maksymiliana - więc będziesz miała bliziutko:) ja chodzę z córeczką na ul. Świętojańską - po tej stronie co UM, obok WBK (góra Świętojańskiej), gabinet PANACEUM, do dr Tyszkiewicz - super młoda lekarka, ma fajne podejści do dzieci - moja córka jest zawiedziona, że nic nie trzeba jej robić...:) i wszystko jest na NFZ!!!!!
daj znać czy skorzystałaś:)
POWODZENIA!!!