stomatologia

Hej ja rowniez poszukuje dobrego dentysty, chcialabym zalozyc licówki lub koronki, czy jest ktos godny polecenia, dziekuje z gory
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: stomatologia

Polecam doktor Zak w Gdyni na Wroclawskiej przyjmuje. Super babka :) dobry lekarz.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

a nie orientujesz sie czy dobrze zaklada licówki lub korony??

polecam dr Macka Piskozub, przyjmuje na ul. Warszawskiej, prv ale naprawde nigdy nie spiepszyl roboty, leczy nasza rodzine od 10 lat conajmniej

polecam dr Macka Piskozub, przyjmuje na ul. Warszawskiej, prv ale naprawde nigdy nie spiepszyl roboty, leczy nasza rodzine od 10 lat conajmniej

POlecam dr-a Rafała Krzemińskiego. Przyjmuje w Gdansku na Sosnkowskiego. Przyjazne ceny - plomba 80-100 zł, kanał ok 320 zł. Wyleczylam juz u niego 10 ubytków,w tym dwa kanały. Pelenkomfort w gabinecie, zero stresu, rtg na miejscu

Polecam gabinet Cadent w gdyni. Profesjonalnie!!!

polecam doktor saheti facet jest kąkretny i dla niego nie ma rzeczy niemozliwych i zawsze doprowadza rzeczy do konca zna sie na swojej robocie jest to w instytucie doktora krasickiego przy kolejce w gdyni grabówku

licówki- u Dr-a Nawrockiego na Szynszylowej w Gdańsku

Może niekoniecznie z Trójmiasta, ale myślę, że warto przejechać te kilometry dla pięknego uśmiechu. Sprawdź stronę https://ideal-dent.com.pl/ i ich sekcję metamorfoz. Ja robiłam u nich kompozytowe i już wiele znajomych pytało się, gdzie :) Robią efekt WOW

Inne tematy z forum

rozwód z orzeczeniem o winie męza-romans (72 odpowiedzi)

Czy są tutaj te szczęsliwe , które uzyskaly taki rozwód?

Niskie libido u mojego mężczyzny (31 odpowiedzi)

Powinnam raczej napisać zerowe libido. Mój mąż w ogóle nie chce ze mną uprawiać seksu. Właściwie...

Cosmelan (21 odpowiedzi)

Czy ktoś z Was robił ten zabieg??