striptiz męski w Trójmieście?

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
hej dziewczyny,
czy orientujecie się, czy gdzieś w Trójmieście można zobaczyć męski striptiz? chodzi mi o knajpę w której cyklicznie odbywają się takie imprezy dla babeczek? bardzo intensywnie szukamy z moją przyjaciółką takiego miejsca, coby wyprawić wieczór panieński naszej koleżance:) bardzo proszę o pomoc i namiary, wiem, że taki wątek się pojawił i trochę sobie przypominam, że była w nim mowa o takich imprezach ale zupełnie nie mogę go teraz znaleźć...
Dzięki z góry za pomoc:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: striptiz męski w Trójmieście?

dziewczyny naprawde zadna z Was nic nie wie na ten temat? prosze o pomoc!!!

na pewno Viva w Sopocie cos takiego robi...ale nie pamietam - bo po takich imprezach niewiele sie pamieta- a do tego to dawno bylo...;)))

Viva robi, ale nie cyklicznie; ja nigdy nie bylam na tekiej imprezie, ale z tego co uslyszalam, to na wieczor panienski chyba srednio sie nadaje;

wiem, ze Amazonka organizuje cos takiego (na pewno ma na skladzie i wypozycza chlopakow ktorzy sie rozbieraja) proponuje zebys tam zadzwonila- na trojmiasto pl masz adres; daj znac jaki rezultat :-)

Czy ktos zna wlasnie miesce gdzie rozbieraja sie faceci? :-D W vivie chyba ostatnio nie bo nic o tym na stronce nie ma,a poza tym istnieje jakis tego typu klub gdzie jednoczesnie mozna sie fajnie zabawic i potanczyc? :-)

kidys byłam w Gdyni U Maxyma na striptizie, ale nie wiem, czy teraz tez jest. mozna wynająć stolik i od razu jest tam dyskoteka.

A gdzie to sie miesci??Maja jakas swoja stronke czy cos? I striptiz jest tam organizowany w programie czy trzeba dla siebie indywidualnie zalatwiac??

W rudym kocie swego czasu CHYBA tez cosik organizowali, ale raczej nie cyklicznie ;]

Maxim jest w Gdyni Orłowie, nie wiem, czy maja swoja stonę - wpisz w wyszukiwarkę

we wrześniu byłam w Kabarecie w Gdańsku na panieńskim. Przyszedł do naszego stolika koleś podobny do dawnego żaka( w wyciągniętym swetrze itp) .powiedział żę będzie dla nas tańczył i chciałby porozmawiać z ,,przyszła młodą" Podobno pytał ją o znak zodiaku itp Po tej rozmowie odbył sie taniec Pan rozebrał sie do stringów, kazał się obmacywać, trochę poszarpał ,,młodą " i tyle emocji ... Trwało to może max 15 min koszt chyba 300zł

Inne tematy z forum

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?

Garnitur ślubny dobrej jakości gdzie mogę kupić??? (99 odpowiedzi)

szukamy z moim przyszłym mężem dobrej jakości garnituru.... czy ktoś coś wie??

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (59 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?