studia podyplomowe

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko
co o tym sadzicie?
warto???
gdzie najlepiej??

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: studia podyplomowe

a jaka dziedzina? :) :) :)

a wiesz myślę o logistyce i transporcie:)

NO jak ładnie :)

Moim zdaniem i zdaniem wykladowców z którymi mamy zajęcia, warto w tym kierunku!
Patrząc na to, co się dzieje na rynku, organizator przepływu dóbr zawsze będzie potrzebny :)

ja się zastanawiam nad MBA, firma dofinansowuje studia więc nie byłoby tak źle...ale te co mnie interesują są w Warszawie i nie uśmiecha mi się spedzanie tyle czasu w pociągu :( poczekam chyba na jakieś w Katowicach

kuźwa mba są strasznie drogie dużo ci dofinansowują:)

no drogie, dlatego sama bym nie wyłożyła

tak patrzałam za logistyke i transport za 2 sem na UG 3200 chcą albo 3600
wiesz teraz są dotacje z uni
tylko trzeba załatwić z ewentualnym, pracodawcą że jest potrzebne na twoim stanowisku takie studia i też w części unia finansuje

teraz na PG są podyplomówki dofinansowywane przez UE, koszt-500pln, mój szwagier własnie studiuje, warunek-musisz być kierowana przez pracodawcę, pracodawac również opłaca te 500 zł teoretycznie, mój szwagier się dogadał, że sam sobie zapłaci, tylko żeby go skierował:))jest bardzo zadowolony

skierowanie musi być od pracodawcy i pracodawca wykłada całą kwotę a później dostaje zwrot 80% kwoty, tak mówili jak się dowiadywałam w zeszłym roku

k@juta napisał(a):

> co o tym sadzicie?
> warto???
> gdzie najlepiej??
>
> Zależy, co Cię interesuje. Ja kończyłam podyplomowe z rachunkowości i controllingu i nie powiem, zeby dały mi niewiadomo jaką wiedzę w temacie. Raczej ogólny zarys. Te studia raczej poszerzają wiedzę w pracy.

rino a po jakich studiach byłaś po ekonomi czy całkiem co innego?

Również studia podyplomowe ofinanswoije UE w WSAiB. Razem z Pg są to dwie uczelnie na pomorzu, w których jest dofinansowanie.

ale dziewczyny czy one pomagają przy zdobyciu pracy czy pracodawca nie patrzy tak ooo rok co tam można się nauczyć
wiem, ja poszerzę wiedze sobie...:)

k@juta napisał(a):

> rino a po jakich studiach byłaś po ekonomi czy całkiem co
> innego?
>
Administracja UG

z jednej strony u mnie w firmie studia podyplomowe sa pozytywnie widziane, jeden rok ale to już dośc wąska specjalizacja i ze wogle ktos po studiach ma jeszcze motywacje żeby się uczyć

z drugiej strony mój brat uczy się na ekonomii UG, specjalizacja transport morski czesci rzeczy które istnieja tylko na papierze i nikt ich tak na prawde nie stosuje ,brat porównuje to na codzień do praktyki ale oczywiście wykładowca na egzaminie nie da sobie nic powiedzieć. Chyba to jest w PL cecha wspólna wszystkich uczelni

tu wyszukiwarka studiów dofinansowywwanych, w Gdansku na razie oferta uboga ale może bedzie wiecej :)

http://www.edp.org.pl/studies.php

Inne tematy z forum

Ginekolog - Głodek Piotr - proszę o opinie (60 odpowiedzi)

W medicoverze pracuje lekarz jak w temacie. Czy którać z Was korzystała z Jego usług? Co o Nim...

Sprawdzone sposoby na odchudzanie:) (69 odpowiedzi)

Cześć Dziewczyny! Podzielcie się swoimi sposobami na skuteczne odchudzanie:) Ja muszę zrzucić aż...

Teściowie. Nie mam siły już. (9 odpowiedzi)

Jestem 6 lat po ślubie. W trakcie narzeczenstwa wszystko słodko, co niedzielne obiadki,...