studio mebli

Czy ktos korzystal z uslug studia mebli sima studio w gdansku? Jakie sa panstwa opinie. Nie wiem czemu ale ich strona internetowa nie dziala wiec nie moge znalezc zadnych informacji
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 9

Re: studio mebli

Wykonam meble pod indiywidualny projekt Prosze o pytania na adres piotrpiotr228@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Polecam stolarza solidnego z doświadczeniem i konkurencyjnymi cenami, który wykonuje meble na zamówienie z drewna litego w wybranym kolorze. Polecam
kontakt 695 656 234

Moge polecic firme ktora wykonala mi zabudowe mebli kuchennych i dwie szafy. Marzylam o ladnej ,nie drogiej kuchni.Dzieki poleceniu znajomych dostalam namiar na te firme.Co najwazniejsze ten facet ma niesamowity gust,umie super doradzic.Z poczatku mielismy swoje plany,ale po rozmowie z tym panem nasze plany ulegly zmianie.Jesli ktos szuka super fachowca to ze szczerego serca polecam.Ja juz mam swoja wymarzona kuchnie i jestem szczesliwa. Mialam tez zrobiony projekt komputerowy.Bylam tez po wycene w studiu kuchennym i okazalo sie,ze Pan Janusz zrobil mi o 30% taniej. Zainteresowanym moge wyslac moje zdjecia . Zycze Wam wszystkim powodzenia. beatakozlowskaa@tlen.pl
lub mail do Pana Janusz wlasciciela stolarni meblenazamowienie5@ tlen.pl

nie polecam Studia SIMA (p. Szymona)!!! Totalna amatorszczyzna, ciągłe zwodzenie klienta, usterki a zapłata w umowie przed dostarczeniem mebli. Cena wysoka nieadekwatna do końcowego efektu - znacznie lepiej prezentowałaby się Ikea a polowa pieniedzy w kieszeni by została. No cóż ale jestem mądry po szkodzie bo zachciało mi się dać pracy rodakom;///
NIE POLECAM SIMA
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jeśli ktoś porównuje cenę gotowych zestawów mebli a projektowanie kuchni i wykonanie ich pod wymiar to widać jak się zna na rzeczy...
Kupując garnitur a szyjąc na miarę niby taż to samo... ???
A jednak moim zdanie jest w tym jakaś "drobna" różnica, ale to moje zdanie i nie każdy musi się z nim zgodzić.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

A ja polecam Sima Studio

I nie cukruje - skorzystałem i jestem zadowolony , moi znajomi również. Raczej nie udzielam sie na forach internetowych , ale jestem zdziwiony...czytając powyższą opinię. Doświadczenie mi podpowiada ( a jestem handlowcem :)) że łatwiej wypisać frustrację niż pochlebne opinię.....pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

Re: A ja polecam Sima Studio

proponuję się zapoznać z wątkiem
http://forum.trojmiasto.pl/firma-SIMA-oszusci-i-partacze-t139045,1,55.html
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zdecydowanie nie polecam usług pana Szymona!!!!
Domorosły biznesmen...partactwo,zwodzenie klienta, szkoda gadać - miło jest oczywiście do momentu ,kiedy nie dostanie pełnej kwoty pieniędzy,później szukaj wiatru w polu ... zero profesjonalizmu!
Same materiały i wykonanie mebli (oczywiście przez firmę zewnętrzną) ok,ale złożenie ich w spójną całość przez pracowników Sima studio , i profesjonalny pomiar - zapomnijcie !
Żenada, i nic więcej !
Oczywiście cena jak wszędzie ,powiem nawet,że bardzo wygórowana za efekt końcowy i partactwo,które wykonują !
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Klientów oszukanych przez Sima Studio w Gdańsku prosimy o pilny kontakt : 501778522 , 508797777

.......

trohę nie na temat ale polecam siebie www.meblegdansk.pl na życzeni udostępnie nr tel do klientów i postaram się umówic na oględziny naszych realizacji www.meblegdansk.pl

ja mogę ze spojonym sumieniem polecić stolarza, którego kilka wykonanych realizacji widziałam sama.
Ogólnie uważam, że fachowca najlepiej szukać pytając znajomych, zadowolonych ze swoich stolarzy.
Z tego co wiem, on również wykonuje projekt w specjalnym programie i doradza, zarówno jeśli chodzi o kolorystykę jak i rozwiązanie, które sprawdzą się w codziennym użyciu.
Podaję numer telefonu:
500-260-814
Jarek.
Pozdrawiam i życzę pięknych mebli.
Ps. w Studio zawsze będzie wyższa cena, bo ktoś musi zarobić na jego utrzymanie:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zdecydowanie nie polecam!!!Nie będę wdawać się w szczegóły.. bo trzeba by długo pisać..

potwierdzam, nie, nie i jeszcze raz nie !!!

Witaj dar

Jak szukałam kuchni rzuciła mi sie w oczy ich reklama ale ostatecznie do nich nie trafiłam. Swoją kuchnię zrobiłam w studiu z niemieckimi meblami nobilia i jestem super zadowolona poniżej link do mojej opini pod ich prezentacją polecam

http://www.trojmiasto.pl/Nobilia-o26350.html#wyniki

ania

zaliczka zapłacona a mebli nie ma. SIMA STUDIO nie nie nie!!! P.Szymon to oszusta i naciągacz.

To jest malo powiedziane zaliczka ja wplacilam calosc i meble sa niedokonczone a to co jest to fuszerka.Uwaga pan Szymon to OSZUST, KLAMCA,NACIAGACZ i do tego mozna dodac jeszcze obiecuje ze przyjezdza w danym dniu i godzinie a go nie ma ja tak czekam od sierpnia 2011 roku.Podaje nr telefonu do p. Szymona moze ktos zechce sobie porozmawiac z nim i troche nerwow szarpnac 506340413

W pelni sie zgadzam, ze to oszust jakich malo! Moja projektantka przekonala mnie by z nim wspolpracowac, ale teraz bardzo tego zaluje. Umowa podpisana w styczniu z adnotacja, ze dzielo (uslugi szklarskie) mialy byc zakonczone w lutym. Dzis po trzech miesiacach mam niedokonczony projekt, stracilem jeden dzien na klotnie, a cala sprawa pewnie skonczy sie w sadzie. Szymon jest nieslowny, umawia sie i nie dotrzymuje slowa, wreszcie klamie w zywe oczy. Zalecam: unikac go absolutnie!

Do pana "Wojtka z Gdyni".
Czy mogę Pana prosić o podanie danych projektantki, która Pana "wpuściła w Szymona"? Bo ja też tak zostałam wmanewrowana .... Może na prywatnego maila: abm2008@wp.pl
Jak się skończyła Pana sprawa z nim?

Po tym co przeczytałam nie wybieram się tam, ale może napisze ktoś coś bardsziej pomocnego np. gdzie mozna si,ę udac aby kupuć kuchnię bez problemów. Bardzo by mi to pomogło

Pozdrawiam

Martyna

Trafić teraz na porządnych stolarzy którzy zamontują kuchnie zgodnie z projektem to marzenie.Ja zamawiałam kuchnie z Elbląga, stolarze tak zamontowali mi meble że płakać się chce.Kuchnia połączona z salonem żadnych listew maskujących nic.Między barkiem oddzielającym kuchnie a salonem zostawili wielkie dziury, krzywo docieli szafki przez co porobili kolejne szczeliny.Zapłaciłam za kuchnię 8000 a nie mogę na nią patrzeć.Codziennie wydzwaniam do nich żadając poprawki umywają ręce.

Właśnie odebrałam mieszkanie i także szukam solidnego wykonawcy kuchni ale także i szaf. W ostatni weekend odwiedziłam salon strefa kuchni jest to pierwsze miejsce do jakiego trafiłam. trafiłam do nich przez to forum mają doskonałe opinie klientów ponadto mieli promocję 40 % rabatu. Obsługa na bardzo wysokim poziomie, wybór kolorów bardzo duży oferta cenowa do zakceptowania ale oczywiście zamierzam odwiedzić jeszcze inne sklepy i napewno opiszę moje wrażenia. Mam nadzieję napisałam cos bardziej pomocnego ...

pozdrawiam

martyna
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jak juz sie reklamujecie to zlozcie chociaz kilka zdan poprawnie po polsku.

to Kasia czy Martyna czy może pisałyście ten post we dwie?

Witam Pania,
jako Rzedstawiciel Nimieckich Producentow Störmer oraz Artego Küchen moge zaproponowac bezposrednia wycene Projektu albo pojscia do studia Kuchennego w Sopocie w ktorym takze dozoruje Projekt. Jezeli zwrocilem Zainteresowanie Prosze o kontakt.
Linki do stron Internetowych.

http://www.artego-kuechen.de

http://www.stoermer-kuechen.de

W Imieniu Kierownictwa Firmy Artego oraz Störmer Kuchnie Zapraszam do Wspolpracy.
Pozdrawiam
Peter Schulz
Fon: + 49 561 7398 2579
Fax: + 49 561 7598 2578
Kom. + 48 518 248 561
Mobil. + 49 172 48 76 774
E-mail: k.u.echen@hotmail.de
E-mail: p.schulz.artego@hotmail.de
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jeśli przejechać się obwodnica nie byłoby problemem to polecam wybrać się do Gdyni, na Pogórze. Tam otwiera się nowe studio Lubek Bauformat (salon co prawda jest w trakcie przygotowania, ale już teraz można po umówieniu z właścicielem zobaczyć ekspozycje i zamówić kuchnię - ja tak zrobiłam). Kontakt do właściciela salonu to: Tomasz Lubaczewski 501 985 180, salon znajduje się przy ul. Płk. Dąbka, jakieś 200 m za Nomi.
Meble, z Niemieckiej fabryki Bauformat są bardzo solidne - wykonane z niemiecką precyzją, a takich aranżacji jak tam to jeszcze nigdzie nie widziałam.
Na Pogórze dojazd jest banalny bo z obwodnicy trzeba zjechać na przedostatnim zjeździe, na Estakadę Kwiatkowskiego, przejechać nią do końca i prosto wjechać pod gore (przy drodze stoi reklama z mapką dojazdu). Na górze skręcić w lewo w Płk. Dąbka i przejechać jakiś 1km. Salon mieści się w budynku za Przychodnia Weterynaryjna (boczna uliczka to Żłókiewskiego).
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

ahahahahaha no nie wytrzymje, pozdro Zośka

Zakład stolarski - ceny producenta- wizualizacje komputerowe- zapraszam http://www.meblodar.com

Zapraszam do firmy Majster Serwis w Gdańsku na ulicy Wyczółkowskiego 36 lub na naszą stronkę: http://www.ms-ster.pl
Napewno nie pożałujesz Martyno.
Jeśli masz pytania, skontaktuj się z biurem, bądź na mój adres e-mail: patrycja.majsterserwis@gmail.com ;)

Pozdrawiam
Patrycja
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Apel do oszukanych przez SIMA Studio

Szanowni Państwo !
To o czym piszecie powyżej to szablon działań Pana Szymona, który pięknie mówi, przedstawia pomysłowe projekty, a dalej.... prosi o sporą zaliczkę na wykonanie zamówienia, a w przeddzień montażu wymusza zapłatę reszty poprzez szantaż, że jeśli się nie zapłaci to nie będzie montażu. Klient jest wtedy przyparty do muru , bo skoro tyle czasu już czekał to w przeddzień montażu ma nie zapłacić reszty ?
Następnie zjawiają się Panowie , którzy część mebli przywożą , a reszta jest potem. A to potem trwa i trwa i trwa. U nas od grudnia do połowy lutego.
Jest stały szablon rozmów , tłumaczeń, że zawiódł wykonawca mebli, monter, zepsuł się samochód itd. Obiecany jest montaż na następny termin ,który trwa tygodniami. A na dobrą sprawę widoku końca nie widać. Totalna ignorancja klienta /nie odbieranie telefonów/.
i bezczelne kłamstwo.......
Usprawiedliwieniem jest też trudna sytuacja finansowa, rozwiązanie Firmy , chociaż zamówienia nadal są przyjmowane i na pewno oszukiwani są kolejni ludzie.
Chyba nadszedł czas , aby wreszcie zrobić porządek i zakończyć ten proceder.
My już poczyniliśmy odpowiednie kroki i nawiązaliśmy kontakt z kilkoma osobami poszkodowanymi , traktowanymi w ten sam sposób.
Prosimy klientów SIMA Studio znajdujących się w podobnej sytuacji o kontakt z nami : 501778522 , 508797777

Re: Apel do oszukanych przez SIMA Studio

Coś się ruszyło w tym temacie? Udało Wam się podjąć jakieś dalsze kroki?

Dla relaksu proponuje przejrzeć sobie parę dobrych projektów z http://pikea.pl

projekty są zawsze ok i spoko, gorzej potem z wykonaniem, terminami, itp
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

lepiej polecic fachowcom majacych doswiadczenia,jesli profesj.wykonuja zabudowy balkonu ,to z meblami to pestka,wystarczy zmienic pozycje ukladu,i efkt oki, a potem....bol :( ,i zapytanie,..i wieczny brak reakcji....

splajtowali

Re: studio mebli Galeria Indeco

Robiłam tam tydzień temu meble do kuchni i na prawdę mogę polecić tą firmę. Projektant przyjechał i omówił ze mną szczegóły. Po kilku dniach miałam już projekt, a po 5 tygodniach zamontowane meble. Bez żadnych problemów monterzy też szybcy i dokładni. Można tylko polecać tak dobrych fachowców.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7

Sprawa oszustwa przez p. Szymona i jego kolegę prowadzona jest przez I Komisariat Policji Gdańsk Orunia - na razie jest 6 osób poszkodowanych może warto zgłosić następne przypadki oszustw i krętactw /chociaż te nie są kwalifikowane jako przestępstwa/. Numer telefonu do KP Orunia prowadząca sprawę 583216752.

Super, że nareszcie się ktoś za to wziął !!!!!!!!!!!

Czy kożystał ktoś z usług ,,COMFOLINE ,, rodzinnej firmy ?

Szymon to amator i oszust. Uważajcie na niego !

Inne tematy z forum

Nawóz Do Borówek (3 odpowiedzi)

Dzień dobry. Szukam innowacyjnego sklepu z bio nawozami do pielęgnacji roślin. Chcę, aby mój...

Transport, przeprowadzki (38 odpowiedzi)

https://ogloszenia.trojmiasto.pl/transport-przeprowadzki/transport-przeprowadzki-ogl62931286.html

Meble biurowe na zamówienie - najlepsza firma? (21 odpowiedzi)

Hej, szukam firmy z Trójmiasta, która zajmuje się produkcją mebli na zamówienie - chodzi o meble...