styczniowe mamy 2010 plus dzieciaczki cz. 28 (*5)

Witam w nowym wątku
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: styczniowe mamy 2010 plus dzieciaczki cz. 28 (*5)

Kasia31 super ten wózek i różowy:)

Aduś, możesz mi jeszcze raz na @ podać stronkę tych wózków
Mi się ten podoba i chyba sprzedam x-landera jak mała wyrośnie z fotelika, bo obecnie wpinam fotelik w stelaż od x-landera i kupię taki
http://allegro.pl/item948083188_nowy_wozek_peg_perego_pliko_3_camelia_classico.html

Tylko doradzano mi i sama miałam parasolkę z jedną rączką, lepiej się prowadzi taki wózek ew jak dziecko idzie za rączkę i jeszcze wózio musimy prowadzić

Ola, lada moment wiosna przyjdzie. Dziewczyny moje gg 9293508 Jak coś na gg podam jak mnie odnaleźć na NK :) lub u OliOlenki mnie odnajdziecie ;)

Właśnie wróciliśmy ze spacerku:)wyjatkowo Niko na dworze nie spał tylko się rozglądał....
no i gdzie ta wiosna????

Magda+Greg ale ladna z Ciebie babka;-)

Cześć laski :) Wróciłyśmy z Parku Oliwskiego, jeszcze tam szaro, buro i ponuro :)

Ja też chce Was na NK :))))
Pati, dobrze, że dochodzisz do siebie :) Będziemy po świętach robić spotkania liczę na Ciebie :))))

Zmykam sie ogarnąc bo dziś mam gości :/

Moj GG: 1872502 :) Z checia Was poznam - chociaz na zdjeciu;-)

PATI,JA PODAŁAM NR GG,JAK CHCESZ PODAJ NAMIAR NK NA GG NA SIEBIE:)MOJ GG 8843504
U NAS TEZ SLABY REFLUKS,ALE KAZAL TYLKO WYSOKO KŁAŚĆ...KONTROLA ZA TRZY MIESIACE...

Rany, dziewczyny!! Nie mam ostatnio czasu na czytanie:)!! U nas powoli sie norlalizuje-mam juz zdjete szwy i powolutku wsyztsko wraca do normy. Filip gaworzy, przybiera i jest cudnie radosny - najczesciej ok 4 nad ranem:):)
Na refluks dostalismy debrdat-bo on ma dosyc delikatny, bardzo malo ulewa tylko slychac, ze mu wraca jedzonko i znowu polyka. Na USG tez mial tylko delikaty ten refluks. Niestety nie da sie namowic na mleko AR - pluje dalej niz widz:). Generalnie nie mamy problemow-za tydzen dziemy kontrolnie do fizjoterapeuty by sprawdzil czy na pewno ma dobre wszytskie odruchy.

Dziewczyny-niedoczytalam, wymienialyscie sie namiarami na GG i NK??
Jesli tak to ja tez chce:)!!

buziaki
image

Tak KITI najwczesniej 6 tyg po pierwszej a moze byc do max 5 dni pozniej. Byleby nie wczesniej...

my po szczepionku mala dzielna wkucie igly ja nie bolalo az bylam w szoku tylko dopiero jak zaczela dr wstrzykiwac płyn a tak spokojniutka dzielna niunia.a waży 4700 wiec ładnie wsam raz :)))
dziewczyny jak wam powiedziano kiedy jest 2 dawka szczepienia 6tyg po pierwszej?

Tak Tak ciepłą wodą myje pupsko Marty 
Ja w domu wycieram dupunię wacikami z ciepłą wodą i uzywam wlasnie tych wacikow bo sa duze  chusteczki uzywam tylko na wyjsciu lub gdy wycieram wieksza kupe a potem wacikami poprawiam.

Ola dokładnie tym odkażaliśmy i my 

te waciki kosztuja 4,90 w Leclerku

ola- to badanie musieliśmy wykonać ze względu na powiększona nereczkę Amelki:(

A to muszę spróbować te waciki Dzidziuś bo ja zawsze watę stosowałam- do pupy zwykłą a do buźki watę w kuleczkach. :)

image

Kasiu Olcia jest najstarsza a waży 4180 i mierzy 53cm. więc Ami bardzo podobnie do Oleńki rośnie :)
Dziękuję Kasiu za propozycje pożyczenia płaszczyka. Poszukam jeszcze na allegro może jakiś ciepły znajdę to wówczas może Tobie też się przyda a jeśli nie znajdę to chętnie skorzystam z Twojej propozycji :)

Moja Ola dziś też cały dzień nie śpi może z trzy razy po pół godzinki podrzemała ale grzeczniutka jak aniołek :)

Kasandra nie ma ideałów :) Moja Ami też anioł, szczególnie po szpitalu nauczyła się sama sobą zajmować, zasypia sama i w ogóle mało kiedy płacze, ale za to przy jedzeniu to masakra :/ Tak więc moje dziecię też ma swoje chimerki :) ale co tam, w końcu to kobieta ;)

Cześć dziewczynki milczałam ale watek śledziłam w wolnej chwili bo we wszytskich innych spędzaliśmy je z mężem kurcze urlop minął jak z bicza strzelił i dzisiaj od 20 jesteśmy z Kaśka samą do czerwca ale przy dziecku czas tak leci że szok cos o mojej małej hmm żadnych problemów rośnie jak na drożdżach nie płacze ładnie je w dzień potrafi się zabawiać sama na hustawce macie oraz w łóżeczku nad karuzela do której prowadzi monologi i wścieka się jak przestanie się ruszać nocki przespane po prostu aniołek spacerek w parku dziewczyny chętnie moze juz bedzie ogródek letni przy pałaców opatów to kawka i napewno będzie miło jedyny problem jaki mam to że mała wpada w szał jak ja tylko na brzuchu połóże dłużej niż minute a wasze pociechy to po prostu cud miód śliczności kochane

KR ja tez uzywam waciki DZIDZIUS to pupki z ciepła woda,bo w domu nie uzywam husteczek,tylko na wyjsciu:) wiec Dejwi pewnie tez do pupki,chyba ze sie myle ale pamietam z poprzednich watkow,ze tez ktos ciepla woda mył pupe,chyba Dejwi,tak Dejwi???

Dejwi mi doktor kazał kupić do odkażania OCTENISEPT i łapać właśnie w jałowy pojemniczek.....w poiedziałek łapiemy:)oby wyszedł ok...

Mój Maly mierzy już 62 cm,jejuuu jak on rośnie:)
KR,a co to jest za badanko na ktorym byla Ami????

wiecie,ze Niko dzis przez cały dzien pospał moze ze 2 razy po pół godzinki,ale był spokojny.Teraz zasnął porządnie,ciekawe na jak długo???Zmęczona jestem,ale wzięłam dłłuuuugąąą kąpiel z pianka i zapaliłam swieczki-hmmmm,jak dobrze bylo!!!!
Czasami to moje dzieck mnie zadziwia,no bo zeby nie spac od 8 rano caly dzien z wyjatkiem godzinki?!
I on juz taki ciezki sie robi...

Kasiu skrzat ale jaki slodki:)

Jejku dziewczyny Wasze dzieciaczki takie duże, a moja prawie najstarsza i taka mała :(
Amelka waży 4,5kg i mierzy 54cm. Kurczę taki skrzat z niej mały

Inne tematy z forum

bałagan u nastolatki (26 odpowiedzi)

Czy nastolatke da sie nauczyć porządku? Jak to zrobic skoro już nic nie pomaga...W swoim pokoju...

szkoła Montessori - ktoś miał styczność? (57 odpowiedzi)

Chciałam poprosić o opinie osoby, które mają/znają dzieci uczęszczające do szkoły (nie...

Irmina Wróblewska-Jankowska dermatolog - zna ktoś? Jakie opinie? (14 odpowiedzi)

Irmina Wróblewska-Jankowska przyjmuje na Jelelniogórskiej. Był ktoß może na wizycie i może...