sucha skóra

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Dziewczyny, poradźcie coś na strasznie suchą skórę.....co pomoze???pozdr
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: sucha skóra

Polecam kosmetyki z firmy THALGO, dostepne w firmowych salonach kosmetycznych. Nie sa tanie ale naprawde dobre. Sama ich uzywam! Pozdrawiam

a ja polecam najtańsze kremy, które zawsze ratują mnie, jak mi się bardzo przesusza skóra - stosuję je tylko wtedy jak skóra tego potrzebuje: Ziaja jogurtowy oraz Ziaja masło kakaowe - mi pomagają;-)

baardzo tłusty krem na noc lub regeneracyjny dosć dużo go wklep na noc i bedzie ok-sprawdzone w 100%przypadków pomaga (ja mam regeneracyjny nivea na noc,ale mozna obojętni jaki-najlepiej hipoalergiczny-tłusty)pozdrawiam

jesli masz skore sklonna do alergi to polecam kosmetyki CLINIQUE,jest swietny kremik,zel dramatically different
.mi to sluzu bardzo.jak trafisz do dobrej kosmetyczki lub dobrej perfumerii napewno cos ci poleca.kazda ma inna skore i inne z nia problemy,dlatego takie kremy powinna dobrac ci kosmetyczka.nie kazdy krem super nawilzajacy bedzie ci sluzyl.to kwestia prob

a ja do ziaji dopiszę jeszcze oliwkowy, mega mój ukochany na suchą i swędzącą skórę

wszystko z Dove

najlepszy jest neutrogeny do suchej skory lub taki sam z vichy---->pelna rewelacja

DERMOBAZA, krem tłusty w tubce. Skuteczny w 100%, tylko ze sie po nim swieci :-) Ale zaleczy szybko przesuszenia. potem pewnie trzeba stosowac jeden z tych kremow o ktorych wspominano juz wyzej

Polecam Oceanic serię oligowital. Ja używam żelu do mycia twarzy, tonik, krem na dzień, krem na noc i peeling. Te kosmetyki są naprawdę super. Mam cerę suchą a na dodatek większość kremów mnie uczula. To jedyne kosmetyki które mogę spokojnie stosować. A co ważne sa na każdą kieszen