sukienki Scarlett

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Dziewczyny,
poszukuję zdjęć sukienek ze sklepu Scarlett (Manhattan we Wrzeszczu) jeśli macie jakieś linki będę wdzięczna za wklejenie.

dzięki
Anulka

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: sukienki Scarlett

proszę o pomoc

Jesli chodzi o te sukienki to ta sama wlascicielka ma sklep (rowniez Scarlet) w wejherowie i te same sukienki co sa w manhatanie tu w wejherowie sa sporo tansze!!! Dlatego radze przyjechac bo naprawde zaoszczedzi sie sporo kaski. Sklep jest na glownym deptaku na przeciwko poczty :)

raczej trudno je znalezc w internecie - wiem, bo sama kupowalam tam i chcialam znalezc i nie ma szans, chyba, ze spiszesz w sklepie firme i nazwe sukienki i moze w ten sposob. Scarlett to nie jest firma szyjaca te sukienki, tylko handlujaca nimi.

Dokladnie Jeziorko - nie ma w necie zdjec tych sukienek :(

Zdjecię tej sukienki widział na Weselniku whttp://www.trojmiasto.pl/ogloszenia/zdjecia/266700/z266758.jpg dziale Sprzedam Suknie

Ale byków na strzelałam! Zdjęcie sukni jest w dziale Sprzedam suknie

Pozdrawiam

:D

nie ciekawa ta sukienka

ale sa tam inne ciekawe :o) - moja mi sie w kazdym razie taka wydaje ;) albo tak sie przekonuje ;)

Ja już zakupiłam sukienkę na poprawiny w Scarlet we Wrzeszczu i nrazie jestem zadowolona :o)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

zapraszam do sklepu scarlett w rumi w galerii sukienki na kazda okazje
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Sklep Scarlett w Rumi w Auchan omijajcie z daleka, nie dość że Panie z obslugi wciskają każdą szatę chwaląc że cudnie wygladasz że nigdzie nie dostaniesz nic lepszego to na dodatek ten sam cieszek w innym sklepie dostaniesz np. 300 zł mniej. Wiem co piszę tak bylo ze mną. Nasreonego dnia jak chciałam zwrócił usłyszałam że nie mogę mimo że kolor w świetle dziennym był zupełnie inny. Tym sposobem straciłam 500 zł