wiecie moze coś o tej sukni, mierzyłyście albo miałyście/macie może podobną? zastanawiam się nad tym modelem ale nie wiem czy nie będzie niewygodna podczas tanczenia i jazdy samochodem
00
Re: suknia ANGEL 2010 GIOVANI
~gabi3d
(15 lat temu)
Jeśli będę w Warszawie na Okrzei to oczywiście. Ale nie obiecuję. Ona w Warszawie jest wiązana w Płońsku jest na suwak. Ale może zadzwoń do salonu w Warszawie może wyślą zdjęcia, chociaż wątpię.
00
mentorka
(15 lat temu)
Gabi a zrobiłabyś fotke , żebym miała jakiś pogląd jak wygląda to wiązanie?:)
00
~gabi3d
(15 lat temu)
ja pewnie myślałabym że jest tylko wiązana gdybym nie pojechała do Płońska. :) Ale uwierzcie, że pięknie się prezentuje wiązana. Ja taką właśnie zamówię :) już w sobotę :) i znowu ją założę :) już się nie mogę doczekać. Kamila ja bedę w Płońsku ok 11:00
00
mentorka
(15 lat temu)
Kamila, właśnie oglądałam twoją stronke, ale cudeńka potrafisz robić. Szok!:)
00
mentorka
(15 lat temu)
no właśnie ja też nie wiedziałam że jest taka możliwość...
00
kamilcia_w
(15 lat temu)
Mentorko na 1000% w Langori ta suknia jest z zamek, nawet nie pomyślałam że można sobie wybrać inny wariant.
00
mentorka
(15 lat temu)
spróbuje tam pojechac w przyszłym tygodniu i jak będę zamawiała te wlony to wtedy pogadam:)
00
~gabi3d
(15 lat temu)
Wiesz Mentorko, jak weszłam do sklepu w Płońsku to pierwsze co mi sie rzuciło w oczy to właśnie to, że gorset był na suwak. No i bez trenu, reszta identyczna. Ale wiązanie mi sie bardziej podoba, no i jeśli schudnę do wesela to suknia mi nie spadnie z piersi :) Zadzwoń, może jeszcze można zmienić zamówienie.
00
mentorka
(15 lat temu)
szkoda że nie wiedziałam, też bym pewnie wzieła sznurowaną bo tak lepiej się trzyma...
00
~gabi3d
(15 lat temu)
W Warszawie byłam sznurowana :) Na pewno :) Tak mnie zasznurowały że oddychac nie mogłam :) Ale dodaje uroku moim zdaniem bardzo. Z resztą same zobaczycie na moich zdjęciach ;)
00
mentorka
(15 lat temu)
wiecie że ja nawet nie zwróciłam uwagi jak ta suknia była zapinana? ale wydaje mi się że sznurowana raczej napewno nie. teraz zaczynam się zastanwia ale nie przypominam soebie żeby Pani mnie "sznurowała".
00
~gabi3d
(15 lat temu)
A Ty MG kiedy masz ślub? Obawiam się, że w tej eco skórce nie będzie Ci najwygodniej. Spocą Ci się stopy. A do tiulu bardziej pasuje coś delikatniejszego np satyna. Ale oczywiście rzecz gustu :)
00
~gabi3d
(15 lat temu)
Do MG w Warszawie suknia była wiązana, w Płońsku była zapinana na suwak. Mi bardziej zdecydowanie podoba się wiązana i taką zamówię. Dodaje uroku. Co do butów to masz rację, że zakryte bardziej pasują jednak w lato zdecydowanie wygodniejsze będą z odkrytym palcem. Butów i tak praktycznie nie widać a przecież chodzi o to żeby wytrzymać w nich całą noc i dobrze się bawić.
00
mentorka
(15 lat temu)
ucieło mi :/
zaproszenia bardzo łądne i delikatne:)
00
mentorka
(15 lat temu)
ja powiem szczerze że kompletnie nie pamiętam jak ta suknia była zapinana...
zaproszenia bardzo ładn
00
~mg
(15 lat temu)
Hej dziewczyny,
czy nie przeszkadza wam ze ta suknia jest sznurowana? bo szczerze mowiac juz ja zamowilam i caly czas sie waham czy nie zmienic zamowienia, zeby wstawiono zamek. Wydaje mi sie ze sznurowanie wyglada duzo brzydziej niz zamek, ale panie w salonie strasznie odradzaly zamek, ze niby peka.
A co do butow, to zawsze uczono mnie ze do takiej sukni nie mozna zakladac butow z odkrytym palcem, ale to juz od was zalezy :) ja sobie kupilam 10cm obcasy http://www.allegro.pl/item1008335706_gladkie_subtelne_szpilki_lakierek_biale_10cm_39.html#gallery
zobaczymy jak sie sprawdza :)
00
~gabi3d
(15 lat temu)
Widziałam, najpierw na targach a potem sobie jeszcze próbki zamawialiśmy kilku różnych zaproszeń. Są przepiękne na żywo i cudne w dotyku.
00
kamilcia_w
(15 lat temu)
Gabi proponuję żebyś zamówiła sobie najpierw to zaproszenie pojedynczo, żebyś mogła zobaczyć jak wygląda na żywo.
ja mam na dłuuugo dość herbaty i ciastek po tym weekendzie:) ale było bardzo miło, cieszę się ponieważ mieliśmy okazje poznać niektórych z naszych rodzin, wiadomo nie zawsze były wcześniej okazje :)