suknia ANGEL 2010 GIOVANI

wiecie moze coś o tej sukni, mierzyłyście albo miałyście/macie może podobną? zastanawiam się nad tym modelem ale nie wiem czy nie będzie niewygodna podczas tanczenia i jazdy samochodem
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: suknia ANGEL 2010 GIOVANI

Płaszczyk ma już troszkę lat, kupiłam go w zwykłym, bez firmowym sklepiku w miejscowości Sztum. Prezent od dziadków na urodziny ;)
Szczerze to zapomniałam o jego istnieniu.

Patryska napisz coś jeszcze, jaki będziesz miała bukiet, biżuterie... ?

welon 3/4 z kryształkami Swarovski'ego .... z Siedlec

kamilcia, może głupie pytanie ale gdzie kupiłaś ten różowy płaszczyk który masz na zdjęciach, jest świetny:D:D:D

Patryśka a skąd jesteś jeżeli mogę zapytać?

czekamy z niecierpliwoścą :D
Patrsyka a jaki welon będziesz miała? krótki, długi ,z kryształkami?

Wychodzi na to ze macie rację , ja ruszam na pierwszy ogień. Mam juz wszytstko co chyba potrzbne jest :P teraz tylko odliczanie mi zostało, a juz po.... chętnie pokazę kilka fotek jak prezentowała się "nasza piękna suknia" no i oczywiscie dodatki wszelkie do niej .

jeszcze na temat tych kwiatów, tu jest link do akcji w której własnie chcemy wziąść udział
http://slubowisko.pl/dar-par

My też remontujemy dom juz od roku :) hehe :) dlatego to gdzie polecimy zależy od tego ile zbierzemy i czy skończymy do sierpnia remont.

strasznie chciałam Dominikane ale niestety nasze finanse leżą przez remont naszego gniazdka :(

ooo Kenia super:) my planujemy jakąś grecką wyspę, może Korfu...:)

A właśnie gdzie w podróż ruszacie? Jakie kierunki Was kręcą? My oczywiście polecimy tam gdzie nas będzie stać ale wstępnie mamy kilka pomysłów.. Kenia jeśli budżet pozwoli :) ale obawiam się że na Egipcie lub Maroku sie skończy :) Może Grecja..

my oczywiście dając zaproszenie będziemy podkreślać że to tylko nasza sugestia i prośba. Przeciez i tak wiadomo że każdy przyniesie kwaity i to często za nie małe pieniądze a dla mnie to jest wyrzucanie kasy w błoto. Ja osobiscie pociecy z nich mieć nie będę bo szybko chcemy jechać w podróż poślubną. Będą tylko stać i na dodatek nie u mnie tylko u moich rodziców bo my nie mieszkamy w Gdańsku. Poprostu nie mam co z nimi zrobić:)

Kto ma przynieść kwiaty i tak przyniesie, więc nie masz się co martwić.
Ja swojej rodzince chce podszepnąć żeby mi po krzaku do ogrodu przynieśli, mam co obsadzić więc jak znalazł, kwiaty zwiędną a krzak będzie cieszył oko całe lata.

Też myśleliśmy nad tym, żeby zamiast kwiatów poprosić o coś dla dzieci, pampersy, kosmetyki, maskotki itp z napisem dla ktorego domu dziecka chcemy je wysłać ale po dłuższym zastanowieniu zrezygnowaliśmy całkowicie. Nie chcemy żeby goście poczuli się tak jakby musieli coś na ten ślub przynieść, w końcu to nie zbiórka charytatywna tylko nasz ślub. I zdecydowaliśmy, że nic nie będziemy pisać. Nie każdy przynosi kwiaty na ślub. A może dziwnie to zabrzmi ale kwiaty mam zamiar połączyć w różne bukiety i w niedziele po ślubie zawieźć bliskim, których niestety nie będzie na naszym weselu na groby. Między innymi babciom i dziadkom.

hmmm może faktycznie...
a wogóle to moja świadkowa będzie miała taki stroik na rękę, żeby mogła swobodnie "działać":D

A wogóle to zamiast kwaitów prosimy do artykuły szkolne dla domu dziecka i troche mam obawy jak goście zareagują:) ale mam nadzieje że zrozumieją:)

a bukiecik malutki, bardziej dla świadkowej

My wesele koleżanki a potem.. nie mamy planów, wyjazd nie wchodzi w grę bo w niedzielę będziemy odsypiać a we wtorek juz do pracy. My mamy zamiar zacząć zapraszać od czerwca bo tylko weekendy wchodzą w grę, do tego mamy remont domu do którego chcemy się po slubie wprowadzić no i niestety tylko w weekendy mamy czas a ilość osób musimy podać na początku sierpnia.

a co myślicie o takim bukiecie tylko w różu?
image

a co robicie w weekend majowy?:) my jutro jedziemy nad jeziorko a potem dwa dni poświecamy na rozdawanie zaproszeń. Wiem że szybko ale wesele mamy w ośodku wypoczynkowym i musimy do końca maja się zdeklarowac ile noclegów...

Inne tematy z forum

bielizna ślubna - gdzie kupić? (36 odpowiedzi)

Dziewczyny tak jak w tytule, gdzie najlepiej w trójmieście dobrać bieliznę ślubną? macie może...

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (59 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?