suknia ANGEL 2010 GIOVANI

wiecie moze coś o tej sukni, mierzyłyście albo miałyście/macie może podobną? zastanawiam się nad tym modelem ale nie wiem czy nie będzie niewygodna podczas tanczenia i jazdy samochodem
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: suknia ANGEL 2010 GIOVANI

Mam dużo czasu jeszcze, 2012, ale uwielbiam oglądać sukienki, i jak zobaczyłam tą Waszą to aż wdech mi zaparło:)

oj chyba nie jest aż tak ciężka:) spokojnie damy rade:) w jednym salonie przymierzałam tak ciężkie że trudno mi się było w nich ruszać, a wcale nie były tak duże jak nasza:)

maryska a kiedy dokładanie masz ślub?:)

Ta sukienka wcale nie jest ciężka. Te satynowe są dużo cięższe.

Mentorko wcale bym o goździkach nie pomyślała, ale wiązaneczka jest słodka.

Ja jestem tą suknią zachwycona. Zakochałam się w niej, ale obawiam się, że 10 warst tiulu, jednak waży i do tego koło. Ale co tam, wytrzymam

śliczne te kwiaty i śliczne kolory:)
świetnie to będzie wyglądać:)

byłam dzisiaj rozmawiac na temat dekoracji i bukietu, niestety we wrześniu piwonie sa nieosiągalne:( ale staneło na goździkach:D będzie coś w tym stylu
image

ale chciałabym żeby były też w takim kolorze ajk te po lewej
image

Z góry dziękuje:) bardzo jestem ciekawa efektu:)
milenka88@tlen.pl

Podaj adres Niunia. Wczoraj będąc u siostry zrobiłam zdjęcia obrazu :)) Dzisiaj wieczorem Ci wyślę.

O jej naprawdę? Super, będę bardzo wdzięczna.Może łatwiej byłoby się zdecydować.. No właśnie masz racje to wszystko zależy od naszych rodziców, bo jednym podoba się to innym jeszcze coś innego. Ja też myślałam o takim duuużym obrazie do salonu, ale kiedy to jeszcze.
Podam Ci maila jak już będziesz miała wysyłać:)

Zależy od upodobań rodziców, same wiecie co im sie najbardziej spodoba, wyraziłam tylko swoje zdanie.
Niunia postaram Ci się wysłac na meila obraz zrobiony na płótnie w eleganckiej ramie bardzo romantyczny z pleneru ślubnego mojej siostry może będzie Ci łatwiej podjąć decyzję??
My mamy zamiar sobie do salonu zrobić duży na płótnie z pleneru.

Gabi, u nas obraz się nie sprawdzi, moi rodzice są dość młodzi, mają fajnie nowocześnie urządzone mieszkanie i jakoś zdjęcie ślubne na ścianie by tam nie pasowało ;/
a tak na marginesie taki obraz nie wydaje mi się oryginalnym prezentem:)
u moich rodziców skrzynka na wino i kieliszki raczej byłyby używane bo uwielbiają sobie sączyk winko wieczorami:) myślałam jeszcze o jakiejś kolacji, operze a może nawet dzień w spa ale tu jest problem z rodzicami narzeczonego;/ a prezent raczej powinien być taki sam...jeszcze muszę się dobrze zastanowić...

Niunia dwa tygodnie temu słyszałam o prezencie dla rodziców właśnie w formie obrazu. Fotograf zrobił młodym zdjęcie po mszy, zaprzyjaźniony kolega szybko przegrał fotę, zawiózł do punktu fotograficznego w markecie gdzie zawsze czynne są do 21, wywołali duży format na miejscu, ramy były już przygotowane i na podziękowania były jak znalazł.
Wszytko to tylko kwestia organizacji i dzielnego pomocnika.

Dziewczyny dostałyście może zdjęcia od Ewy?

Niunia ja już wkleiłam wyżej swoje podziękowania w wersji z błyszczącym i matowym tiulem.

Obraz bardzo piękny prezent. Możecie je wręczyć po weselu. Na spokonie wszystko zrobić.
Kieliszki tez fajne ale zalezy za co chcecie dziękować, jeśli za pomoc w zorganizowaniu wesela to super ale jeśli za trud wychowania, lata poświęceń itp to jakoś kieliszki mi sie nie widzą, obstawałabym za czymś wyjatkowym, oryginalnym... np właśnie obrazem.

Te kieliszki z winem o których pisałaś to wiem jakie:) też Ci powiem, że się zastanawiałam nad nimi, bo to jest to coś innego, ale sama jeszcze nie wiem.
No te migdały Wam powiem bardzo ciekawy pomysł. A czy jak juz zrobicie to mogłybyście wysłać mi fotę na maila? bo jestem ciekawa jak to wyjdzie:) Ja na początku myslałam o takim dużym obrazie z naszym zdjęciem ślubnym dla rodziców, tylko kurcze nie wiem czy przed ślubem byśmy się wyrobili , żeby to zrobić, a wiadomo pośpiech tego dnia niewskazany:):)

aha.. no ja mam czarny :)
ale mozesz isc do nich na miejscu w gdansku na gildi box 118 :)
i mozesz dobrac kolor ;)

roksana też myślałam nad allegro ale boje się że nie dobiore kolorystycznie tych włosów:/ dlatego pójde do mojej fryzjerki niech sama dobierze i kupi:) daj znać jak odbierzesz;)

mentorka ja zamowilam takie cos jesli chodzi o te wlosy.. :)
http://www.allegro.pl/item1062816589_clip_in_jak_natural_piekne_zestaw_50cm_promocja.html
dzis odbieram.. :)

Ja nie mam pomysłu na prezenty, do zaproszeń w gratisie dostaliśmy podziekowania dla rodziców w bordowym tekturowym pudełeczku zwinięte w rulon i zalakowane

I chyba to tyle. I ja wolałabym nie dawać im tego przy wszystkich tylko razem z albumami ze zdjęciami ślubnymi juz po weselu.
Ja jestem straszna płaczka nie chcę szopki na weselu. Nie lubię publicznie łez wylewać. Ale jak będzie to zobaczymy bo mój narzeczony chce dać na weselu. Temat do przedyskutowania.

Na 150 osób podziękowania wyniosły mnie ok 200zł

46zł - kg migdałów, ja musiałam kupić 3 kg
ok 20 zł wstążka
32 zł kosztują w empiku kartki metalizowane na nich możesz wydrukować podziękowania
tiul miałam ale kosztuje ok 20zł,

Jeśli chcesz to odezwij się na gg mój nr 3221433 i podam Ci sklepy internetowe lub linki na allegro gdzie można to wszystko tanio kupić

Mentorko czekam na zdjęcia Twoich podziękowań z różową wstążką :)
Jestem ciekawa jak Twoje wyjdą :)

ja dla rodziców planuje jakies fajne duże kwiaty, taką fajną drewnianą skrzynkę z podziękowaniami w środku wino i na 2kieliszki:) myślałam jeszcze o bilecie do opery albo na jakąś kolacje ale tu by był problem z z rodzicami narzeczonego bo oni raczej nie mają tajkich miejsc w okolicy ;/

Inne tematy z forum

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (59 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...