suknia ANGEL 2010 GIOVANI

wiecie moze coś o tej sukni, mierzyłyście albo miałyście/macie może podobną? zastanawiam się nad tym modelem ale nie wiem czy nie będzie niewygodna podczas tanczenia i jazdy samochodem
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: suknia ANGEL 2010 GIOVANI

Gabi wkleiła swoje podziękowania kilka wypowiedzi wyżej, takie migadały w tiulu przewiązane kokardką:) ja też zamierzam tak zrobić, kupić tiul, wstązkę i migdały i sama pozawijać:)

A mogłabym się dowiedzieć jakie masz podziękowania dla Gości? Bo ja też chciałam coś wymyślić, ale wszystko jest dość drogie..:/ i jak nic taniego nie przyjdzie mi na myśl to chyba zrezygnuje no bo co:(
A jakie macie podziękowania dla rodziców? bo my też sę jeszcze zastanawiamy i nie wiemy jakie prezenty..

O fajnie z jedną różową w środku - podoba mi się pomysł :)

Ja właśnie zawijam podziękowania dla gości :)

Świetny pomysł, fryzurka śliczna:) Na pewno pięknie będzie to wyglądało.
Dobrze myślisz z ta wiązanką i tymi różyczkami we włosach:) w wiązance można zrobić trochę białych i trochę różowych różyczek i we włoski możesz wpiąć 2 białe i np. jedną różową..widziałam coś takiego kiedyś i super to wygląda.

Ja będę miała doczepione naturalne włoski właśnie w taki sposób jak Ty mówisz Mentorko, nawet nie wiedziałam, że tak to się nazywa;) To jest super sprawa, robiłam już coś takiego na wesele i się sprawdziło naprawdę fajnie.

image

Uploaded with ImageShack.us

Mi się też ta spodobała, zamiast storczyków 3 białe różyczki, część włosów wezmę do przodu z jednej strony ale przy jedzeniu będę mogła odgarnąć je do tyłu.
Ja mam ciemne włosy więc może ładnie będzie.
Ale jeśli się zdecyduję na białe rózyczki we włosach to wtedy wiązankę z przewagą białych róż z domieszką różowych.
Co myślicie?
Jak po 24:00 oddam welon to wtedy przynajmniej różyczki mi we włosach zostaną :))

Dziewczyny te loki są śliczne, fryzury miodzio, bardzo mi się podobają.

Bardzo dziękuję Niunia za pocieszenie :)
Mentorko ostatnia fryzurka bardzo mi sie podoba, o czymś takim właśnie myślę.
Nie wydaje mi się żeby gryzła się z długością welonu.
Przecież nie zrobię sobie ogromnego koka :))
Ale będzie to trzeba za radą Kamili sprawdzić :)

Niunina włosy mam trochę dalej niż za połowe pleców ale jak trzeba będzie to poprosze fryzjera o kilka pasm włosów clip in:) bardzo fajna sprawa, można przedłużać i zagęszczać włosy i wygląda to naprawde naturalnie:) sporo dziewczyn tu na forum stosowało coś takiego :)
podaje linki żbyście zobaczyły co i jak:)
http://www.youtube.com/watch?v=gufhMJMwAdA
http://www.youtube.com/watch?v=EgKxeQFCrSU

a z takich na bok to ta mi się podoba:)
image

No Mentorko bardzo mi się podobają te fryzurki:) Masz swoje włoski też takie długie? Tylko pozazdrościć;) Na pewno będą pasowały do sukni. pomysł Gabi też jest lux, ja też właśnie bym chciała loki na bok,a próbną już miałam i wszystkim bardzo się podobało. Najważniejsze, żeby uczesanie pasowało do sukni.

Gabi to dobrze, że miałaś taki sen, bo przecież wszystko śni się na odwrót, więc zdjęcia będą boskie a Ty na nich przepiękna:)

ja będę miała dwa weloy ale nie zakładam ich razem tylko długi do Kościoła a potem przebieram na krótki:)

fryzurki planuje coś w tym stylu:) połączenie tych dówch:)
image

Uploaded with ImageShack.us

image

Cześć dziewczyny
Ewa czy ja też mogłabym prosić o zdjęcia na maila: kamilcia_w@op.pl
Z góry dziękuję

Co do liliowej szarfy kobiety w salonie też mi przykładały bo nie byłam do końca za tą różową i upierałam się, że wole fiolet, ale jak zobaczyłam to na własne oczy stwierdziłam, że róż wygląda dużo lepiej. Także musisz sprawdzić.

Co do włosów ja też myślałam o czymś w stylu jak Jabłczyńska miała na zdjęciach w naszej sukience, ale nie mam przekonania czy to dobrze będzie wyglądało z tymi dwoma welonami. Sam welon jest spory, a tu jeszcze koński ogon po boku. Najlepiej byłoby pójść na próbną już z welonem.

Ja albo loki rzucone z jednej strony do przodu w "końskim ogonie" albo rozpuszczone i tylko delikatnie podpięte. Nie wiem jeszcze, nie mam kiedy iść na próbne czesanie :)

Dzisiaj mi się śniło, że odebrałam zdjęcia od fotografa i były okropne :)
Fotograf masakra :)

Gabi dziękuję Ci bardzo za stronkę:) na pewno przejrzę bukieciki:)

Mentorko pytałaś jaką długość będzie miał ten długi welon, a więc jeszcze dokładnie nie wiem dopiero na przymiarce ustalimy, ale na pewno nie za długi bo boję się żeby dwa welony nie rozwaliły mi włosów jak będą ciężkie, a będę miała loki wszystkie na bok, a jak wiesz to loki są delikatne:/

A Ty i Gabi jakie uczesanie planujecie do naszej Giovani?;)

Powiem szczerze że trochę się rozczarowałam wykonaniem suknienki bo skoro płacimy za suknie prawie 4 tysiace to mogłaby być zrobiona dobrze. Moja suknia miała koło od halki sklejone taśmą bezbarwną. Chyba już w trakcie trzeciego tańca się rozkleiło i wyszedł z niej drut. Poza tym chciałam mieć ramiączka odpinane o których całkiem w salonie zapomnieli, nie mówiac już o tym że kiedy przyszlam odebrać suknie to zrobili mi te ramiączka ale nie wyszyli ich kryształami jak było uzgodnione. Dlatego jak będziecie odbierac swoje suknie to sprawdzcie czy wszystko jest ok. Ale suknia jest piena i nie chciała bym innej.

Ewus, co to znaczy, zeby sprawdzic suknie, bo jutro po nia jade, a boje sie, ze cos bedzie nie tak i chcialabym wiedziec, na co zwrocic uwage, podaje meila, jesli nie chcialabys mowic na forum mg.gm@wp.pl
dziekuje za informacjem

eweus a mogłabyś przesłać na meila? nina210@wp.pl
z góry bardzo dziękujemy!!!:)

Apropo salonu w Warszawie to dziewczyny które będą u nich odbierać suknie to sprawdzcie dokładnie czy wszystko jest zrobione tak jak powinno być.

Chciałam Wam zdjęcia wstawić ale nie potrafię.

Ja byłam suknią zachwycona, drugi raz kupiła bym tą samą. Pięknie wygladała w kościele. Pomimo 10 warstw tiulu była wygodna do tańczenia, przedewszystkim jest lekka i pięknie się kręci, przetańczyłam w niej całą noc:)

Inne tematy z forum

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

bielizna ślubna - gdzie kupić? (36 odpowiedzi)

Dziewczyny tak jak w tytule, gdzie najlepiej w trójmieście dobrać bieliznę ślubną? macie może...

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?