suknia ANGEL 2010 GIOVANI

wiecie moze coś o tej sukni, mierzyłyście albo miałyście/macie może podobną? zastanawiam się nad tym modelem ale nie wiem czy nie będzie niewygodna podczas tanczenia i jazdy samochodem
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: suknia ANGEL 2010 GIOVANI

Mentorka ma rację, a ilę płacisz za suknię? Zdejmowałaś tiul? Na pewno dostaniesz oryginalną Giovani :) Nie stresuj się bo i my zaczynamy razem z Tobą :)) Kiedy uroczystość???

w standardowej wersji jest swarowski więc skoro nikt Ci nic nie mówił to napewno będziesz miała oryginalne kryształki:) inne opcje są na życzenie:)

pierwsza i ostatnia przymiarka, bo nie jestem z Warszawy i umowilam sie ze odbiore ja po pierwszej przymiarce, a teraz mam taki stres, ze moze cos byc nie tak, nikt mnie nie pytal, czy moga byc zwykle szkielka zamiast krysztalkow swarowskiego, a mi nawet nie przyszlo do glowy, ze to nie bedzie swarowski

MB kiedy jedziesz odebrać suknię? To będzie pierwsza przymiarka czy już po gotową jedziesz?

Do MB: nie martw się jeżeli zamówiłaś suknię na Okrzei to nie ma możliwości żebyś dostała podróbkę lub z kryształkami innymi niż Swarowskiego jeśli nie wyrażałaś na to zgody.

mi proponowali zmiane svarowskiego na jakies zwykłe szkiełka i wtedy suknia byłaby 400 zł tańsza ale w życiu bym się nie zgodziła:)

Cześć dziewczyny, dawno mnie nie było tym bardziej pozdrawiam ciepło, ale znowu tylko na chwilkę wpadłam.

Gabi może koleżance chodziło o to, że jest możliwość zamiany swarovskich na jabloneks, żeby zbić cenę sukienki, bo rzeczywiście coś takiego też proponują w salonach. Ja nie polecam.

Tak czy inaczej na pewno poznasz swarovskie, one się wyjątkowo mienią czego nie da się osiągnąć jabloneksem.

Gdzie takich głupot się naczytałaś, nie sądzę żeby pozwolili sobie na zamianę swarovskiego na zwykłe kryształki, każdy laik to rozpozna i jak możesz dostać na Okrzei podróbkę skoro tam jest salon firmowy??? Jak możesz dostać inną Giovani - ale idiotyzmy ktoś wymyśla :)

hej dziewczyny,
prosze doradzcie cos, jade niedlugo po suknie angel giovani i boje sie zeby nie dostac podrobki jakiejs na okrzei bo naczytalam sie na forum, ze moga wstawic zwykle szkielka zamiast swarowskiego itd. a przy podpisywaniu umowy nie widzialam, ze moge dostac jakas inna giovani Czy wiecie moze, czy daja jakis certyfikat do tej sukienki?
Dziekuje za rady:)

image

Uploaded with ImageShack.us

moje podziękowania dla gości, nie wiem tylko który tiul zamówić, ten błyszczący czy biały matowy,

Pokaż swoją salę coś pomyślimy.

Justi ja bym nie rezygnowała z różowej szarfy, skoro sala jest w czerwieni bukieciki na stołach możesz zrobić białe z nutką czerwieni, a Twoja wiązanka może być biała z różem to tylko jedna wiązanka. Zrobisz jak uważasz, ja nie dobieram ubrania do sali. Moja sala jest w zieleni, czerwieni, bieli i złocie natomiast ja nie rezygnuję z różowej wstążki i wiązanki w kolorze różowym z bielą.
Zobacz http://www.arkadiadombankietowy.pl na stołach będą kwiaty dobrane do kolorystyki ścian, kwiaty nad naszym stołem też.
Ale moja wiązanka i wiązanka świadkowej będą dobrane do naszych sukienek :)
Chyba, że lubisz intensywne kolorki, wtedy czerwona wstążka lub biała wstążka i wiązanka z czerwonych róż :) też ładnie :)

Justi a nie da się np zmienić koloru szarfu na czerwoną?:) wtedy pasowałoby idealnie:)

Nad wyborem dodatków intensywnie pracuję :). Generalnie mam problem z kolorystyką, gdyż salę mam w czerwieni i różowy bukieciek/stroiki na stołach strasznie się z tą czerwienią gryzą. Dlatego rozważam rezygnację z szarfy... :/

Ja tez chcialam dolaczyc do szczesliwych posiadaczek sukni Angel Giovani:))))) Slub mam 24 lipca i tez bede chciala po tym terminie sprzedac suknie.Moje wymiary:Wzrost 164cm,okolo 56kg ,75B.:))

witamy nową koleżanke:) masz już wybrane dodatki?:)

Witam Was Wszystkie!
Dołączam do "klubu fanek giovani". Biorę w niej ślub 16 października. Zamierzam ją później sprzedać. Niestety nie mam gdzie jej przechowywać :( więc w razie czego to dziewczyny zainteresowane proszę o kontakt na e-mail galea@buziaczek.pl (wzost 171, rozmiar 36-38).

Kamila a ty już wiesz jaką biżuterie będziesz miała?:)

a mi się to podoba bo wprowadza troche koloru, w naszym przypadku to nie potrzebne bo mamy wstążkę:) a tych buów wcale nie widać, dopiero jak Pan Młody przenosił ją przez próg to zobaczyłam:) ale cóż, rzecz gustu:)

Nie podobają mi się te kolorowe buty do białej sukni ślubnej, pooglądałam te fotki z linka który podałaś i w życiu bym nie założyła pstrokatych butów. Jeszcze jasne różowe w kolorze wstążki w (przypadku naszej sukni) bym przebolała ale moje będą bieluteńkie satynowe.

Dziewczyny i suknie kupują bordowe i nawet czarne do ślubu, rzecz gustu. Mi nie zawsze podoba się to co akurat na wybiegu jest modne. W tym przypadku jestem tradycjonalistką.

Inne tematy z forum

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (59 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...