suknia PRONOVIAS - model Tamarit

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
czy ktos mial taka sukienke na sobie??

Jakies opinie? a moze ktos ma do sprzedania??

Mialam ja na sobie w salonie ale mam mieszane uczucia dlatego prosze o opinie....

http://www.suknie-slubne.pl/kolekcje.php?m=1&kol=4&gr=5&poz=178

Soltera
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: suknia PRONOVIAS - model Tamarit

no ja nie miałam, ale ładna jest :) tył fajny :)

jak sie w niej zobaczylam to stanelam jak wryta. Spodobalam sie sobie ale wlasnie ten tyl. mi sie nie widzi tren a zlikwidowac nie mozna- krawcowa powiedziala ze sukienka straci profil....

jakies inne opinie?

Śliczna suknia, ale ten tył faktycznie. Coś tu nie gra.

a podpinać nie można?? bo on wygląda zjawiskowo w kościele :) no a na wesele podepniesz i jakby go nie było :) no i jesli oniemiałaś na właśny widok to chyba najlepsza rekomendacja ;)

podpiac mozna ale dla mnie to juz nie to. wierze ze to w Kosciele moze wygladac ale ja mam w mikolaju ale w prezbiterium - w tylnej czesci - bardziej kameralnie a tam sobie za dlugo nie pojde z tym trenem :)

hehe no racja ;) no to jak CI krawcowa powiedziała że straci fason to lepiej nie ryzykować ;) i szukać czzegoś innego ale faktycznie ładna :)

A widziaas jak wyglada podpieta?

Nie no ta koronka super, mimo że nie lubie koronki, ale tu jest jej tak akurat. Ramiona odkryte. Śliczna, tylko ten tył. Też nie lubie tego.

Ja będe miała do sprzedania w czerwcu suknie Pronovias Rubi rozmiar 36/38 jest identyczna tylko z przodo na zakładce ma piękną koronkę. Też chciałam Tamarit , ale jak przymierzyłam Rubi to się zakochałam , a tren długi musi być ponieważ jest to urok tej sukienki bez trenu nie byłaby tak piękna i te cudowne guziczki.
Czy wiesz , że ten model Tamarit w salonie Madonna ( Poznań ) w grudniu lub styczniu będzie przeceniony na kwotę 2250 (jeżeli dobrze pamiętam)

Pozdrawiam Beti

gwisia - widziaalm ja podpieta. srednio mi sie to podobalo.

betiblue 1

Tamarit przymierzalam we wrzesniu we Wrzeszczu i byl w promocji za 890zl. !!!! To byla promocja dla kobietek slubujacych w pazdzierniku ale pani powiedziala ze przymknie oko na moj lipiec.

jednak sie nie zdecydowalam. ciezar sukni mnie przerazil a ze jest w calosci to sciagal wszystko w dol.suknia jest spuszczona na ramiona bez ramiaczek i ciagle musialabym ja sobie podciagac do gory. chyba bym sie wykonczyla psychicznie- zwlaszcza na weselisku.
Pozdro. Soltera

suknia jest piękna :-) tren dodaje jej tylko dostojeństwa :)
w kościele możesz go "wypuścić" (tylko żeby fotograf zapamiętał, że należy zrobic zdjęcie trenu).... a tak na sesję czy do tańców na weselu może być podpięty :)

jeśli szyjesz suknię wg tego modelu u krawcowej może być bez trenu, na pewno będzie wtedy ci wygodniej, nie sądzę żeby steraciła swój urok, ale jeśli masz oryginalną, to nic z trenem nie rób i będzie pięknie :)

pozdrawiam Witch

PS też miałam tren, długi ciągnący się ;)

PS 2 - a moja kiecka była równiez piekielnie ciężka ;) i jakoś przeżyłam - trzeba ją dobrze dopasować w biuście i w talii, wtedy nic nie opada ;)
nawet jeśli nie ma gorsetu, tylko zamek, albo guziczki !

Suknia przepiękna . Ja miałam w podobnym stylu model Demetrios 4195. Uszycie podobne, tylko bez tej koronki. Dodatkowo moja suknia jest zdobiona haftami, koralikami i cyrkoniami. Po czyszczeniu jest jak nowa- wygląda dużo lepiej niż ta wypożyczana w salonie.
Chętnie sprzedam w komlecie z welonem, stroikiem na włosy i szalem .

http://www.lisaferrera.pl/product_info.php?products_id=10&osCsid=ce6efc702551700fbdecdb6c5b9f2575

Zainteresowanych proszę o kontakt.

piękna, cudowna i super jak każda suknia tej firmy, jak cię stac to kupuj

Przepiękna, gdyby była tylko biała i tańsza;)

image

też ją mierzyłam, ale wyglądałam staro ..... no ale każdy wygląda w niej inaczej ;)

bardzo ładna, gdyby nie ten brak ramiączek, ale jak komuś to nie przeszkadza to sama suknia bardzo mi sie podoba