Re: suknia-salon Elja
Re: Wzory sukni dla puszystych do uszycia
Autor: anka1508 10-02-2006 08:47 wyślij odpowiedź
gdzie jest salon Elja?
Autor: iga 10-02-2006 09:25 wyślij odpowiedź
jest w cesntrum handlowym we wrzeszczu.Polecam bo równiez szyłam tam i juz za pare dni odbieram:)
Autor: Pomarańczka 10-02-2006 09:34 wyślij odpowiedź
C.H SUKCES maja nawet stronę internetową
www.eljabridal.com. pl
Autor: Pomarańczka 10-02-2006 09:36 wyślij odpowiedź
iga
i jak, jesteś zadowolona ? jesli można zapytać ile płaciłas za uszycie ? ile trwa takie szycie ???
jak to wygląda ?
jesli oczywiście chcesz , to napisz coś o tym salonie
prosiłabym
Autor: iga 10-02-2006 09:43 wyślij odpowiedź
Wiec tak: Zapłaciłam za uszycie modelu który akurat wybrałam u nich.1200 zł. trwało krótko.Pierwsze mierzenie oczywiscie,potem pierwsza przymiarka i za tydzien odbiór. Bradzo szybko poszło.Kupiłam tam tez buty 140 zł.Pani jest baaardzo sympatyczna.Dopasowała mi wszystko bo ja sama nie bardzo znałam sie na rzeczy.Kupiłam tez tam welon za 100 zł.Ale jesli zamawia sie u nich te 3 rzeczy to dostajesz 100 zł upustu.Czyli welon gratis:) Jeszce tylko kupie u nich jakas ozdbobe na szyje i git:) Szef tez jest spoko.Mają duzo klijentek z tego co widziałam.A ty juz tam byłaś???????
Autor: iga 10-02-2006 09:45 wyślij odpowiedź
Ale mozesz wybrac sobie jakikolwiek model z jakiegos katalogu i oni ci go uszyją.zalezy od modelu ale raczej do 1200 to juz maks.
Autor: Pomarańczka 10-02-2006 09:52 wyślij odpowiedź
dzięki za opis
super :) fajnie, że jesteś zadowolona :)
byłam tam dwa razy , tylko tak dla orientacji
zgadzam się - Pani jest przesympatyczna :):):)
ja wybrałam sobie sukienkę w internecie a dodatki kupię właśnie tam (skoro dają rabaty i wszystko można kupić na miejscu)
:) to kiedy tem Wieli Dzień , kiedy ŚLUB ?? :)
Autor: cytrynka 10-02-2006 10:08 wyślij odpowiedź
Niestety, nie uszyją kazdego modelu sukni. W zeszłym roku chodziłam w poszukiwaniu sukni z koleżanką, która wybrała sobie model z katalogu. Poszłyśmy ze zdjęciem do salonu Elja i okazało się, że Pan miał inną wizję. Koleżanka chciała sukienkę jednoczęściową, a wciskano jej na siłę gorset, na koniec pan pwiedział, że uszyje tak jak mu się będzie podobało, bo on wie lepiej jaka teraz jest moda. Kilka tygodni później na forum pojawiły się opinie dziewczyny, która została na tydzień przed ślubem bez sukienki, bo pan miał inną wizję, która ni jak nie chciała dopasować się do jej figury. Dla osób z wyobraźnią zdecydowanie odradzam!!!!!
Autor: Pomarańczka 10-02-2006 10:12 wyślij odpowiedź
hmmm, dobrze wiedzieć , ale moja sukienka (tak mi się wydaje) nie jest wyszukana, ani skomplikowana.
z drugiej strony , Pan wydawał się miły, trudno uwierzyć, że stwarza takie komplikacje....ale kto wie .... przecież to jest NASZA sukienka i NASZ ślub... jak coś będę uparta..... hehe
Autor: iga 10-02-2006 10:13 wyślij odpowiedź
10 czerwca na czarnej a ty kiedy???
Autor: Pomarańczka 10-02-2006 10:17 wyślij odpowiedź
7 październik
czytałaś opinię o Elji ? ten szef to taki uparciuch ??
Autor: iga 10-02-2006 10:20 wyślij odpowiedź
czytałam i to juz druga taka,ale niewiem no..ja sie z tym nie spotkałam bo z szefem nic nie załatwiałam tylko z panią ANią...wiec niewiem ale szef był również i wydwałao misie ze jest bardzo ok.zabawny ii wygadany.
Autor: Pomarańczka 10-02-2006 10:28 wyślij odpowiedź
ale jeszcze mam pytanie
napisałaś, że niedługo odbierasz sukienkę, i co będzie wisiała w szafie przez 3,5 miesiąca ????
gdzieś czytałam , że sukienkę powinno się odbierać w miarę jak najpóźniej, ponieważ salony mają odpowiednie wieszaki i szafy do przechowywania sukien ślubnych.
A te nasze szafy (przynajmniej moja) to taka zapchana, że nie zmieszczę tam sukienki ... no i pognieciona by była :)
Autor: sylvia 11-02-2006 22:08 wyślij odpowiedź
tak odbieram suknienke i mam problem troche z nia..masz racje..powiesze ja na jakims haku w suficie bo rzeczywiscie szafy mam zapchane a pogniesc sie nie moze...myslisz ze moze zżółknąc??????????????????
Autor: Pomarańczka 10-02-2006 10:01 wyślij odpowiedź
A z szefem rozmawiałam przez telefon, fajny jest .... a wygadany , że hoho, i taki pomocny , za wszelką cene chce Ci pomóc , wszystko wytłumaczy....... fajnie :):):):):)
Autor: Pomarańczka 10-02-2006 10:19 wyślij odpowiedź
jest jeszcze jeden salon we Wrzeszczu na Grunwaldzkiej , który szyje sukienki wg własnego projektu
www.creato.pl
ale nie wiem , nigdy tam nie byłam
Autor: oliwia 10-02-2006 12:14 wyślij odpowiedź
mialam w tamtym roku ponad 120 w biuscie.tylko salon elja sie podjal uszycia sukni.w innych salonach mowili mi ze nieda sie na mnie uszyc sukienki.bardzo poloecam:) www.eljabridal.com
Autor: Pomarańczka 10-02-2006 12:17 wyślij odpowiedź
a jaka jest Twoje opinia o salonie , napisz coś więcej o sukience ile kosztowała itp.
jeśli chcesz oczywiście , ale bardzo prosimy
Autor: Dori 10-02-2006 15:15 wyślij odpowiedź
http://forum.trojmiasto.pl/read.php?f=11&i=80990&t=80917
Zaproszenia ręcznie robione to nic trudnego :)
moja stronka z galerią :)
Autor: ewelina7 11-02-2006 15:56 wyślij odpowiedź
Mojej mamie podobal sie bardzo pan z salonu elja.Fajny jest.
0
0