suknia ślubna

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Czy wiecie gdzie w Trójmieście można przymierzyć, kupić suknie Cymbeline??

Dziękuję za pomoc
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: suknia ślubna

Na ulicy Władysława IV ( nie pamiętam ile).
Ola

koło salonu agnes w lewo tam jest chyba camelia czy jakoś tak i widzialam na wystawie suknie jakby cymbeline

Mozna przymierzyc tam suknie Cymbeline, ale wybor jest niewielki...

to jest w Gdyni, a czy w Gdańsku lub w Sopocie są może salony z ytmi sukniami?

Z tego co mi wiadomo takiego licencjonowanego salony Cymbeline w trójmieście nie ma, ja też z tymi sukniami spotkałam się w tym małym saloniku Camelia tam pani ma pojedyńcze modele z różnych zagranicznych kolekcji.

Za wyjątkiem Demetriosa (i Sposabelli jeśli się nie mylę) to w Gdańsku i w Sopocie w ogóle nie można znaleźć żadnych zagranicznych modeli - tylko polskie firmy.

S.

Niestety w Trójmieście nie znajdziesz tych sukni. Ja zakupiłam niedawno swoją suknię w salonie firmowym Cymbeline aż w Katowicach. Polecam wybranie się do tych salonów, gdyż aktualnie trwa wyprzedaż sukni 2005 z ekspozycji ze zniżką 5%, 10% a nawet 20%.
Najbliższy salon jest w Toruniu, a dokładne adresy salonów w całej Polsce znajdziesz na stronie Cymbeline.
http://www.cymbeline.com/

tą stronę znam już na pamięć, kilka sukni chciałabym przymierzyć lub chociaż ściągnąć wzory do swojej sukni. Ale z tego co wiem to te suknie są pięknę z dwóch powodów: pierwszy to wzory i modele a drugi to materiał. Może się wybiorę do Torunia?? ... zobaczę, ale dziękuję bardzo za informację :))

To prawda,suknie Cymbeline mają ciekawe wzory,najbardziej podobają mi się gorsety i dlatego po swoją sukienkę jechalam az do Warszawy :o\

W Cameli jest Mariees de Paris i emelie Costa. Nie ma Cymbeline.
Ja kupowałam z Bydgoszczy.

aż do Warszawy, trochę daleko, a jak się okaże że nie pasuje :(( hmmmm a macie masze jakieś swoje sprawdzone salony lub np. wiecie, które salony warto polecić, a które nie tzn. czy paniom można zaufać, czy Cię nie wystawią, czy mile obsłużą, czy można przechować suknię itd. ...