witam :) drogie Panie jesli amcie jakies fotki badz linki na suknie slubne z element. czerwieni to bardzo prosze o wklejenie ich tu :) pozdrawiam wszystkie przyszle Żony i obecne tez:)
00
Re: suknia z elementami czerwieni
~Rina
(20 lat temu)
Zapytaj dori
00
Dori
(20 lat temu)
Proszę bardzo :)Mam troszkę
A nawet moja znajoma chce takową ( z bordowym gorsetem) sprzedac jak zechcesz to dam ci namiar
Klikając na foto powiększy się
Wszystkie fotki poniżej sa znalezione jako suknie slubne :)
Taką sama chciałam kupic, ale nikt mojego rozmiaru nie miał :(
00
ewaipiotr
(20 lat temu)
dorzuce tez swoje
00
ewaipiotr
(20 lat temu)
i jeszcze jedna
00
~Aneczka
(20 lat temu)
Dori!
Widze ze znasz się na rzeczy jeśli chodzi o suknie, może i mi pomożesz, poszukuję zdjęć sukni z salonu Chantilly w Gdańsku 20-03 Agora.
Dzieki
dość popularną suknią jest model scarlet - ta z bordowym fartuszkiem Można ją znależć w ogłoszeniach w necie
scarlet tył
etna
Ta suknia tez była popularna w 2005, ale nei wienm jak się nazywa :(
00
Dori
(20 lat temu)
Ta moja oststnia - z koronką rybka to może z papilio????????
00
~lamia
(20 lat temu)
Dziekuje sa sliczne :)) jakbyscie mialy jakies inne modele to wklejajcie:) dzieki z góry
00
~agga
(20 lat temu)
Uważam, że suknie z połaczeniem czerwieni sa śłiczne - ale takie z czystą czerwienią, taką jasną i 'krwistą": bo bordo, jako wszechobecne już mi się nieco "przejadło".
00
nikitta23
(20 lat temu)
Dorzucam swoją propozycję, troche oryginalna, ale może o to właśńie chodzi? :-)
00
Dori
(20 lat temu)
To własnie ta suknia fotka katalogowa - ja wkleiłam w realu - druga i trzecia od końca :)
Piekne te suknie z elementami czerwieni!!! To mój ulubiony kolor.
00
Dori
(20 lat temu)
Wejdż jeszce na stronkę
http://www.kouzaburou.jp - sa tam kolorowe suknie, ale uprzedzam - mocno udziwnione :)
wejdż tez na:
http://sophia.com.pl
http://www.nightmovesprom.com/dresses
no i wklejam inne
00
~Laina
(20 lat temu)
dzieki!!sa sliczne!!!:)))) wow!!!!!!!!! a jak mamy suknie z elem czerwieni to jaiego kloru powinien byc garnitur pana mlodego??
00
~DZIÓB
(20 lat temu)
moim zdaniem zawsze popiel lub czarny najlepiej sie prezentuje :-) ale to tylko moje skromne zdanie :-)
00
Dori
(20 lat temu)
Moim zdaniem tez - czarny, popiel, ciemny grafit i krawat/musznik bordo no i kamizelka w kolorze garnituru lub sukni
i oczywiście wklejam przykłady :)
00
Dori
(20 lat temu)
Jeszcze znalazłam:
A te poniżej - z PAPILIO można zastąpić kolor pomarańcz/róż czerwienią
00
ja23
(20 lat temu)
Dori Ty jestes niezla.... tyle zdjec i pomyslow. Dzieki wielkie za kazda informacje :)))
00
ysa
(20 lat temu)
Bardzo podobają mi się suknie papilio, czy któraś z Was wie czy można je kupić w Polsce? A jeśli nie to w jaki sposób zabrać się do szukania?
Podoba mi się szczególnie jedna z kolekcji 2005 nr 288. Jakie mogą być ceny tych piękności z palilio?
byłam na tych stronach i suknie są piękne, ale czy można je kupić w jakiś sposób w Polsce, może ktoś próbował? Gdzie jest salon?
Napiszcie jak wiecie, proszę.
00
ewaipiotr
(20 lat temu)
hej suknie papilio w trojmiescie jako jedyni chyba maja salony beauty we wrzeszczu i w gdansku na starym miescie
00
ewaipiotr
(20 lat temu)
suknie papilio to koszt ok 2 tys nie wiem jak nowa kolekcja moze drozej
00
ysa
(20 lat temu)
dziękuję za informację, mieszkam za granicą i dlatego jestem słabo zorientowana. Tylko, że pewnie trzeba zamawiać sukienkę ze 3 miesiące wcześniej, a my do Polski przyjedziemy w najlepszym układzie na 1, 5 przed. Mam problem i zastanawiam się jak go rozwiązać.
00
ewaipiotr
(20 lat temu)
hmm to fakt troche problem jesli nie ma cie na miejscu moze wtedy po prostu wypozyczysz sukienke
00
gwisia
(20 lat temu)
A może ktoś znalazłby pana do różowej sukni, taka własnie mam :)
00
Dori
(20 lat temu)
00
~Dori
(20 lat temu)
i róż i seledyn
00
Dori
(20 lat temu)
A czy tam gdzi emieszkasz nie ma salonu Papilio??? Moz etam wszystko załatwisz??
A jeśli nie to może warto zadzwonić i być moze 1,5 m-ca przed ślubem da się zrobić taką suknię dla ciebie - przeważnoe panie biora raz wymiary i sprowadzaj suknię i na miejscu robi się ewentualne poprawki....
00
ewaipiotr
(20 lat temu)
o dokaldnie tak jak doris mowi mi cos dzis brakuje pomyslow
dziękuję Wam dziewczyny za dobre rady, muszę to sobie przemyśleć i podjąć jakąś decyzję. Może zadzwonie do salonu i porozmawiam z Paniami, zobaczę co mi powiedzą. A co do Papilio tu- to nie ma szans a nawet jak by było to cena 2 razy wyższa, dlatego szukam w kraju.