super hodowla

niezwykla dbałośc o koty, hodowla bardzo czysta, koty mieszkają z właścicielami.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: super hodowla

3 kolejne wpisy na temat hodowli kotów napisane są dokładnie takim samym stylem - ładnie to tak? Nie o takie autopochwały chyba chodzi na tym portalu.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie bardzo rozumiem, ja jakoś nie weryfikuję stylu wypowiedzi. Widać, ze konkurencja jednak zajmuje się stylistyka również :)
Pozdrawiam serdecznie
Aleksandra Mahony _ hodowla Avari

Pani janka ma rację, po przeczytaniu wszystkich opinii na temat tejże hodowli też to zauważam, pisane jednym stylem, dodatkowo pisane prawie w tym samym czasie hmm dziwna sprawa hehe ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pani janka ma rację, po przeczytaniu wszystkich opinii na temat tejże hodowli też to zauważam, pisane jednym stylem, dodatkowo pisane prawie w tym samym czasie hmm dziwna sprawa hehe ;) no cóż trzeba jakoś sobie radzić w życiu :)

Nie wiem, nie znam pani konkurencji, ale wnioskuję, że się pani obawia, skoro o tym wspomina ;)

a ja wnioskuję, ze lubicie Państwo dyskusje na temat naszych opinii - zapraszam do zapoznania się również z innymi :) - tez jest o czym pogadać.
Z poważaniem
Aleksandra MahOony