Robert Jedynak - opinia (1) Hodowla na najwyższym poziomie. Wspaniałe koty. Serdecznie polecam Robert Jedynak Magda - opinia (1) Chcecie mieć kociaka albo dwa z najlepszej hodowli w okolicy województwa... Magda Maria - opinia (1) Wspaniała hodowla pod każdym względem !!! polecam z całego serca wszystkim... Maria
Patrycja B. - opinia (1) Szczerze polecam hodowlę, świetna atmosfera, widać pasję na każdym kroku,... Patrycja B. Mirka - opinia (1) Mam koty z tej hodowli. Są wspaniałe, nie boją się obcych, nie chorują,... Mirka Hodowla kotów Avari (1) Jak ocenic coś - kogoś gdy jest to nieocenione? Z głębi serca polecamy koty... Aleksandra.zol Hodowla na medal (1) Hodowla, w której najważniejsze jest dobro kota ❤ pełen profesjonalizm w... Anna Rodzinna i profesjonalna Hodowla Kotów (1) Wzór do naśladowania dla innych hodowców. Osoby planujące powiększyć swoją... Robert Profesjonalizm w każdym CALU (1) Rodzinna hodowla Nie maszynka do robienia kasy ! Polecam Ryszard Apsik Łatka Koty idealne! (1) W lipcu 2017 miałam przyjemność zobaczyć na własne oczy jak wygląda hodowla... Katarzyna Gniewkowska Avari (1) Super hodowla .Kotki zdrowe przyjazne i kontaktowe .Faktycznie zgodnie z... Małgorzata Kreft HODOWLA PEŁNA MIŁOŚCI (1) Jeżeli ktokolwiek planowałby zakup kota, a waha się, hodowla AVARI, z naszego... Adriana Jak Koty, to tylko Avari! (1) Najlepsza hodowla pod Słońcem i w całym Wszechświecie :) Koty są kochane od... Marta N. NAJ NAJ NAJ (1) Najlepsza hodowla!!! Taka biologiczna rodzinka mojej Ruskiej Niebieskiej.... Marta Najlepsza hodowla :) (1) Swietny kontakt z hodowca od samego poczatku, a pozniej po odbiorze kociaka... Dagna Gorąco polecam (1) Zakup kota z tej hodowli to najlepszy wybór. Kotki są zdrowe, bardzo zadbane,... Karol Mazurowski Super (1) Ludzie z sercem!!! Mała rodzinna hodowla, koty są traktowane jak członkowie... Magda Cudowne koty z cudownej hodowli (1) Wspaniałe, niesamowite kotki z profesjonalnie prowadzonej hodowli. Dodatkowo... Piotr Małecki Polecamy w 100% (1) Wspaniała hodowla ! Prefesjonalne podejście Hodowcy i świetny kontakt .... Iza wspaniała hodowla (1) Rewelacyjna hodowla, domowa i ciepła. Świetni ludzie ja prowadzą a koty nie... Ania