Polecamy w 100% (2) Z całego serca polecamy hodowlę AVARI, od pierwszego kontaktu z Pani a Olą na... Marcin Fantastyczne koty z fantastycznej hodowli:) (1) Fantastyczne koty z fantastycznej hodowli od fantastycznych właścicieli:) Ta... Adrianna Kocie marzenie - hodowla avari.pl (1) Pół roku temu nabyłem kotkę Rosyjską Niebieską z hodowli Avari.pl i od tej... Wojciech
Avari (1) Od niespełna roku jesteśmy dumnymi właścicielami Nimira, kota rasy Burmilla.... Rysia hodowla idealna (1) Mam kota z tej hodowli - już planuje zakup drugiego - i tylko i wyłacznie z... Lena super hodowla (7) niezwykla dbałośc o koty, hodowla bardzo czysta, koty mieszkają z właścicielami. fillek Szczęśliwe koty (1) Po raz drugi próbuję umieścić opinię o hodowli Avari. Mam kotka stamtąd... Zarina (1) Wspaniala domowa hodowla prowadzona z sercem przez odpowiedzialne osoby...... Gosia Z miłości do kotów (1) Jeżeli zależy Ci na kocie, który od chwili narodzin otoczony jest prawdziwą... Ania Profesjonalizm! (1) Decyzja o przyjęciu do domu kota jest decyzją ważną i musi być przemyślana.... Andrzej Hodowla Avari (1) Z pełnym przekonaniem wystawiam szóstkę z plusem. Od ponad roku mieszka z... Agnieszka Polecam (1) Bylem, widzialem, koty glaskalem. Ludzie fajni, koty piekne, zdrowe i... Jacek Super hodowla (1) Mam kocurka z tej hodowli. Piękny, zdrowy, mądry... Byłam też w hodowli... Angelika Hodowla Avari.pl (1) Polecam tą hodowlę każdemu kto pragnie kupno zwierzaka w tym wypadku kota... Krystyna SUPER (1) Mam kotka z tej hodowli, po prostu rewelacja. Bono jest kontaktowy, zdrowy,... Mirka Na szóstkę !!! (1) Ta hodowla zasługuje na najwyższą ocenę bo: wszystkie koty dorosłe - a... Basia HODOWLA NA MEDAL !!! (1) Znam tę hodowlę od samego jej początku i z niekłamaną przyjemnością wystawiam... Maryla