super opieka!!!

Temat dostępny też na forum: Żłobkowe Słoneczko
Moja córcia uczęszcza do Słoneczka od sierpnia 2011 teraz ma 11 miesięcy. Oboje z mężem jesteśmy zadowoleni. Panie są bardzo miłe, świetnie opiekują się dziećmi a poza tym są wykształcone i zawsze służą pomocą i dobrym słowem. Karolinka chodzi do żłobka chętnie nawet nie płacze gdy ją zostawiam tylko idzie z uśmiechem i z uśmiechem wita panie tam pracujące :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: super opieka!!!

w Gdyni czy w Pruszczu?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

jesli chodzi o gdynie to nie polecam !!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

A slaczego Pani nie poleca??

ja także nie polecam tej placówki w Gdyni

Drodzy Rodzice napiszcie dlaczego nie polecacie tej placowki?

Moje dziecko niechętnie chodziło do tej placówki. Niestety nie było możliwości, by dzieci spędzały czas na spacerze, gdyż tam w grę wchodzi tylko taras. Nie było dobrej relacji rodzic - opiekun, a przynajmniej w moim przypadku..trudno było zdobyć informacje na temat mojego dziecka, a rodzic jednak tego oczekuje.

DO czasku jak pracowała pani Ania to była wg mnie bardzo dobra opieka nad dziećmi, teraz zaczynam mieć wątpliwości po zatrudnieniu nowych niań.

Ja także uważam, że po odejściu Pani ANi wszystko sie popsuło, juz placówka tak nie działa, jak wczesniej.

ja rowniez nie polecam w gdyni synek nie lubial tam chodzic i niczego sie nie nauczyl zadnych wierszykow itp nic a chodzil prawie rok niestety czego zaluje zdzieraja tylko kase a zero opieki kontakt z opiekunkami fakt zerowy nic o moim dziecku sie niedowiedzialam co robil przez caly dzien poniewaz gdy go odbieralam byla inna pani juz od maluszkow zgory i nigdy nic niewiedziala panie studentki nawet nie maja doswiadczenia nad dziecmi nieraz tez slyszalam jak krzycza na dzieci albo dzieciaki biegaja sobie samopas i wrzeszcza a dziewczyny na kompie sobie siedza albo pija herbatke czesto dzieciaki tam chodza mocno zasmarkane co potem inne dzieci lapia chorobska nie wychodza na dwor zadko na ten tarasik odradzam omijac szerokim łukiem!!!! wspolczuje tym co daja tam takie calkiem paromiesieczne maluchy bo widzialam jak sie niestety nimi zajmuja rece opadaja