Irenka - ocena (1) Bardzo polecam żłobek Cyprysek. Wspaniała, ciepła atmosfera i opiekunki z... Irenka Rodzic - ocena (1) Tylko w dwóch pierwszych miesiącach tego roku Wioska była zamknięta 4 razy.... Rodzic Ela - ocena (1) Miejsce stworzone z sercem i myślą o dzieciach. Przesympatyczne Panie,... Ela
Agata - ocena (1) Cudowne miejsce dla maluszków! Moja córka zawsze wraca uśmiechnięta.Jestem... Agata Aleksandra - ocena (1) Cudowna kadra i podejście do dzieciaczków. Panie wiedzą co robią i przede... Aleksandra Ewelina - ocena (1) To wspaniałe miejsce ! Wszystko jest tam tak jak powinno byc - przestrzeń... Ewelina Magdalena - ocena (1) Polecam to miejsce każdej zapracowanej mamie Magdalena Agnieszka - ocena (1) Profesjonalne podejście, widać dużą troskę o dziecko i piękne wnętrze Agnieszka Monika - ocena (1) Od przekroczenia progu czujesz, że chcesz zostawić tu swojego malucha. Miłe... Monika Sascha - ocena (1) Polecam Bardzo wysoki poziom obsługi Sascha Michał - ocena (1) Jako rodzic, który pierwszy raz oddaje dziecko pod opiekę, miałem sporo obaw... Michał Tata Krzysia - ocena (1) Holiś to wspaniała opieka i cudowne opiekunki, pełne ciepła, zaangażowania i... Tata Krzysia Lilly - ocena (1) cudowna opieka, dziecko szczęśliwe, zadbane, szczególne podziękowania dla... Lilly Agnieszka - ocena (2) Synek uczęszcza do żłobka Podwodna Kraina i jako rodzice jesteśmy bardzo... Agnieszka Paulina - ocena (1) Nasz synek uczęszcza so Szyszki odkąd skończył roczek. Jesteśmy ogromnie... Paulina Renata - ocena (1) ciepła i troskliwa kadra to skarb -polecam każdej mamie! Renata Adam - ocena (1) Póki co jesteśmy bardzo zadowoleni. Panie są bardzo sympatyczne, a wnętrze... Adam Paulina - ocena (1) Z ogromną radością wystawiam bardzo pozytywną opinię o żłobku Szyszka w... Paulina Małgorzata - ocena (1) Moja córeczka chodzi tam z uśmiechem na buzi, a to jest dla mnie najważniejsze. Małgorzata Marcin - ocena (1) Pełen profesjonalizm Pań z gr. 1 Marcin