Julia - ocena (1) Moje dziecko chodzi do tej placówki i jesteśmy bardzo zadowoleni panie są... Julia Tylko Kasa - ocena (1) Najgorsze miejsce w jakim było moje dziecko Niedofinansowane, pani dyrektor... Tylko Kasa Rodzic - ocena (2) potwierdzam, najlepszy żłobek. Panie tak zaangażowane w pracę, pełnia... Rodzic
Sylwia - ocena (1) Polecam każdemu ten żłobek. Ma własny plac zabaw i jest super dobrze wyposażony Sylwia Izabela - ocena (2) Jestem bardzo zadowolona z wyboru żłobka Port Maluszka w Gdyni. Mój synek... Izabela Ola Oli - ocena (2) Polecam Port Maluszka :) To kameralny żłobek z dobrą atmosferą, nastawiony na... Ola Oli Marika - ocena (2) Port Maluszka, przy ul. Ujejskiego, to wspaniałe miejsce. To była piękna... Marika Agnieszka Sz - ocena (1) Polecam ten żłobek każdemu rodzicowi, który szuka ciepłego, bezpiecznego i... Agnieszka Sz Marlena - ocena (1) Córka chodziła do tego Żłobka 2 lata. Każdego dnia z uśmiechem szła do... Marlena Malgorzata - ocena (1) Jako mama dwójki absolwentów tego żłobka mogę zdecydowanie polecić to... Malgorzata Mama Witusia - ocena (1) Grzechotka to miejsce absolutnie wyjątkowe pełne ciepła, troski i prawdziwej... Mama Witusia Mama Olusia i Tosi - ocena (1) !!!! Fantastyczny !!!! Grzechotka to wspaniałe miejsce, w którym dzieci uczą... Mama Olusia i Tosi Marlena - ocena (1) Bardzo fajny żłobek moja córka bardzo mile go wspomina Panie bardzo miłe... Marlena Karolina - ocena (1) Nie rozumiem skąd te negatywne opinie. Ja ze swojej strony bardzo polecam... Karolina Iwona R - ocena (1) wczoraj Nowa Żłobek Fiku Miku to idealne miejsce dla maluszków. Cudowne... Iwona R Mama Leosia - ocena (1) Synek chodził do żłobka przez 2 lata, na początku było ciężko, wiadomo. Ale... Mama Leosia Magda Renkiel - ocena (5) Nie rozumiem skąd te negatywne opinie. Córka przez ostatni rok (od września... Magda Renkiel pania pani - ocena (1) nie polecam dramat ! pani dyrektor krzyczy pania pani Kinga - ocena (1) Nasz synek uczęszczał do żłobka od pierwszych urodzin. To był dla niego i dla... Kinga Mariana Zaiats - ocena (1) Dzień dobry dziś ostatni dzień mojej córeczki w żłobku i chce zarekomendować... Mariana Zaiats