Mama Klary - ocena (2) Córka chodzi do żłobka od września i czuję, że trafiliśmy w złoto. Uwielbia... Mama Klary Aga - ocena (2) Wspaniałe miejsce wspierające rozwój maluchów. Synek nie chce do domu wracać... Aga Gosia - ocena (2) Miejsce godne polecenia. Proces adaptacji w żłobku był przeprowadzony... Gosia
Patrycja Rapacka - ocena (2) Polecam żłobek Port Maluszka z całego ️. To wyjątkowe miejsce dla każdego... Patrycja Rapacka Mama - ocena (1) Jesteśmy w Liliputkach ponad rok. Nasza adaptacja była bardzo ciężka,... Mama Mama - ocena (2) Żłobek Port Maluszka to miejsce, które zdecydowanie mogę polecić. Od... Mama Paulina - ocena (2) Ciocię bardzo miłe z super podejściem do maluchów. Przyjazna atmosfera, dużo... Paulina Aga - ocena (1) Nasza córka chodziła do Liliputków dwa lata, od kiedy skończyła rok.... Aga Patrycja - ocena (1) Cudowne miejsce, tworzone z miłością do malucha. Z pełnym zaufaniem oddawałam... Patrycja Zadowolona mama - ocena (2) Żłobek wybrałam długo przed narodzinami córki i nie żałuję. Bardzo zależało... Zadowolona mama Anna - ocena (1) Kameralne, przytulne, zadbane miejsce. Troskliwe, życzliwe, wspierające... Anna Justyna - ocena (1) Bardzo polecam! Wszystkie Ciocie przekochane, wyrozumiałe i opiekuńcze ️... Justyna Natali - ocena (1) Córka z przyjemnością biegnie do swojego ulubionego żłobka i do swoich... Natali Lesia - ocena (1) Bardzo miła atmosfera w żłobu Lesia Marcin - ocena (1) Lepszego żłobka nie mogliśmy z żoną wymarzyć . Marcin Brat Jan - ocena (1) Gorąco polecam!!!!! Brat Jan Rado - ocena (1) Polecam gorąco. Dużo zabaw i nauki dla dzieci. Bardzo miłe panie. Rado Monika - ocena (1) Mam same dobre doświadczenia. W żłobku panuje przytulna atmosfera, ciocie są... Monika Ford - ocena (1) Polecam Żłobek. Ford Sylwia - ocena (1) Wspaniały żłobek ,cudowne opiekunki .Moje dziecko kocha to miejsce i zawsze... Sylwia