Ewelina Specht - ocena (1) Polecam z całego serca! Każdego dnia zostawiam tu synka ze świadomością, że... Ewelina Specht Zadowolona mama - ocena (2) Wspaniałe miejsce, serdecznie polecam. Moje dziecko czuje się tu bezpieczne i... Zadowolona mama Woj - ocena (1) Syn chodzi od ponad roku do placówki i jest zadowolony z atmosfery panującej... Woj
Oksana - ocena (1) Polecam ten żłobek z całego serca. Panie so przemiłe i pełne profesjonalizmu.... Oksana Aleksandra K-Z - ocena (2) Z całego serca polecam Żłobek Port Maluszka II na ul. Starowiejskiej, do... Aleksandra K-Z Hania - ocena (2) Moje dziecko jest krótko po adaptacji. Do tej pory jestem zadowolona z... Hania Agata - ocena (2) Żłobek który powinien być przykładem dla innych placówek! dzieciaki aktywnie... Agata Alicja - ocena (1) To już moje trzecie dziecko w Porcie Maluszka - niezmiennie jesteśmy bardzo... Alicja Menelaos - ocena (2) Bardzo dobry żłobek, mała grupa, syn wchodzi i wychodzi z uśmiechem. Panie... Menelaos Iwona - ocena (1) Bardzo polecam wszystkim żłobek "U cioci Kingi". Super ciocie. Bardzo dbają o... Iwona Iwona - ocena (2) Żłobek zapewnia spokojną adaptację i naprawdę dba o potrzeby dzieci.... Iwona Natalia - ocena (2) Bardzo polecam, wspaniały żłobek. Cudowne i zaangażowane Ciocie .Różnorodne... Natalia Nadiia - ocena (2) Вот перевод на польский: Nie tak dawno zaczęliśmy chodzić do tego żłobka.... Nadiia Karolina - ocena (2) Port Maluszka to miejsce, w którym dzieci czują się jak w domu! Ciepła,... Karolina Alicja - ocena (2) Synek uczęszcza do Portu Maluszka filia Ujejskiego już 2 miesiące i mogę z... Alicja Niezadowolony rodzic - ocena (1) Syn był tylko 3 tygodnie - 12 h w sierpniu na adaptacji. Niestety, mimo... Niezadowolony rodzic Magdalena - ocena (1) Córka zachwycona, a ja spokojna! W Żłobku AGUGU naprawdę czuje się, że... Magdalena Domi - ocena (1) Na ten punkt zdecydowaliśmy się poniewaz, urzekła nas ciocia Domi. Jej... Domi Patryk - ocena (1) Żłobek godny polecenia! Panuje tam miła atmosfera, Panie są troskliwe i... Patryk Małgorzata - ocena (1) Świetny żłobek, moje dziecko wstaje rano z uśmiechem jak wie, że idzie... Małgorzata