Justyna - ocena (2) Mój synek uczestniczył do żłobka do grupy Smyków. Odrazu upatrzył sobie P... Justyna Iwona - ocena (1) Klubik dziecięcy Leśne skrzaty jest wspaniałą placówką, która opiekuje się... Iwona Kasia - ocena (1) Bardzo polecam ten żłobek, dzieci są zadbane, szczęśliwe, realizują bardzo... Kasia
Monika - ocena (1) Wspaniały żłobek. Rewelacyjnie położony w kamienicy na Armii Krajowej.... Monika Tata Piotra i Wiktora - ocena (1) Grzechotka to miejsce, które od razu skradło nasze serce! ️ Kameralna... Tata Piotra i Wiktora ANIA - ocena (1) Naprawdę fajny żłobek. Ma własny plac zabaw i altanke w ktorej moge zostawić... ANIA Rafal - ocena (1) super miejsce, polecam wszystkim Rafal Anna - ocena (1) Syn chodził do żłobka 2 lata (od września 2022 do końca sierpnia 2024) i... Anna Mama - ocena (1) Ciężko znaleźć tak zaangażowany personel, który obdarza dzieci tak wielką... Mama Magda - ocena (2) Najlepszy żłobek w całym Trójmieście. Jako rodzic jestem spokojna, że moje... Magda Magda M - ocena (2) Dopiero zaczynamy swoją drogę z Potem Maluszka ale od samego początku wywarł... Magda M Michał - ocena (1) Opieka nad dzieckiem na wielki plus dziecko chętnie przychodzi do żłobka i... Michał Rodzice 2 dzieci - ocena (1) Jesteśmy Mega zadowoleni z MegaMocnych Borkowo, dwójką dzieci uczęszcza do... Rodzice 2 dzieci Mama - ocena (1) Syn chodził zawsze uśmiechnięty, panie zawsze pomocne i uśmiechnięte Mama AsiaM - ocena (1) Super Żłobek! Moja Córka spędziła tam 1,5 roku i zawsze chętnie tam... AsiaM Archie - ocena (1) Super! :-) Polecam! Archie Paweł - ocena (1) Wspaniałe Panie, które opiekują się naszymi dziećmi. Atrakcje, wydarzenia,... Paweł Bartosz - ocena (1) synek lubi tam chodzić, to najważniejsze Bartosz Kinga - ocena (2) Indywidualne podejście do każdego malucha, nie tylko opieka, ale i rozwój... Kinga Ewa - ocena (2) Opieka na najwyższym poziomie,Ciocie bardzo kochane ,dzieci zadowolone bardzo... Ewa