Kara - ocena (1) Bardzo serdecznie polecam! Super kontakt, pozytywna atmosfera;) dziecko... Kara Karolina - ocena (1) Serdecznie polecam to miejsce ,cudowne panie,cudowny plac zabaw . Współpraca... Karolina Agnieszka - ocena (1) Córka uczęszcza do żłobka od około roku, widzę pozytywny wpływ na jej rozwój.... Agnieszka
Vedi - ocena (1) Przecudowne miejsce. Agnieszka, Ola, Marta oraz Babcia Halinka to obłędne... Vedi Magda - ocena (1) Rewelacyjne miejsce dla maluszków! Moja córka, która jest bardzo wrażliwa... Magda Paula S. - ocena (1) Dwa lata współpracy, od najmłodszej grupy po starszaków( Misie). Czyste,... Paula S. Rodzic - ocena (1) Miła rodzinna atmosfera :) najmilsze Ciocie jakie sobie można wyobrazić.... Rodzic Małgosia - ocena (1) Gorąco polecam , Pani Dorotka, Pani Kaja i Pani Asia to najcudowniejsze... Małgosia Daniel - ocena (1) Najlepszy żłobek w Gdyni . Życzliwe i miłe Panie które z serca zajmują się... Daniel Kinga B. - ocena (1) Rewelacyjny poziom, wysokie zaangazowanie w opiekę nad dziećmi. Polecam! Kinga B. Anna - ocena (1) Żłobek godny polecenia. Super ciocie które dają bardzo dużo miłości dziecią.... Anna Rozczarowana - ocena (1) Tragedia na czele z dyrektorką. Rozczarowana Natalia Puc - opinia (4) Córka uczęszczała do Portu Maluszka przez rok - był to piękny czas. W... Natalia Puc Mama Karoliny - ocena (1) Córka chodziła do Grzechotki półtora roku, już od pierwszego roku życia... Mama Karoliny Agata - ocena (1) Grzechotka to wspaniale miejsce. Synek spędził tam dwa lata. Od pierwszego... Agata S. - ocena (1) Bardzo fajna placówka. Niewielka grupa dzieciaków, zaangażowane Ciocie... S. Agata - opinia (3) Wioska Bursztynowa to najlepsze miejsce, do jakiego mogła trafić moja córka... Agata Adam Deringer - opinia (4) Byliśmy z żoną w wielu żłobkach w Trójmieście i mimo dojazdu z Sopotu czuję... Adam Deringer Dorota Derheld-Gręda - ocena (1) To najlepsze miejsce, jakie można sobie wymarzyć dla swojego dziecka!... Dorota Derheld-Gręda Mama WW - ocena (1) Mój synek chodził do żłobka 2 lata i był to cudowny okres w jego życiu i... Mama WW