Justyna - ocena (1) Polecam. Dziecko zadowolone. Justyna Basia - ocena (1) Genialne miejsce!Polecam nawet najbardziej zatroskanym rodzicom! Basia Esemka - ocena (1) Bardzo dobra opieka nad dzieckiem. Polecam Esemka
Amanda - ocena (1) Bardzo polecamy żłobek U Cioci Kingi, synek spędził w nim ponad 2 lata, od... Amanda Maria K. - opinia (1) Spędziliśmy 2 lata u Cioci Kingi i nasz synek zawsze z radością przychodził... Maria K. Natallia - opinia (1) Jesteśmy bardzo zadowolony że wybraliśmy ten żłobek jako pierwsza placówka... Natallia Joanna - opinia (1) Serdecznie polecam żłobek Mały Żuczek!!! Mój synek przez 2 lata uczęszczał... Joanna Małgorzata - opinia (1) Osobiście nie byłam w pełni zadowolona ze żłobka, jednym z wielu minusów jest... Małgorzata Agnieszka - opinia (1) Super miejsce dla Maluszków, empatyczne Panie, dzieci szczęśliwe, nie chcą... Agnieszka Ewa - opinia (1) Z całego serca mogę polecić żłobek Fiku Miku! Byliśmy związani z tą placówką... Ewa Kasia - opinia (1) super ciocie, dużo zajęć, córka wraca radosna i szczęśliwa, chętnie idzie do... Kasia Dawid - opinia (2) Miejscie bardzo przytulne, dogodne i wszechstronne. Panuje ciepła atmosfera.... Dawid Martyna - opinia (2) Wybierając zlobek dla córki kierowałam się opinią w internecie i jak... Martyna Daria - opinia (1) Syn do żłobka na ul.Potęgowskiej (Szadółki) uczęszczał przez ostatni rok.... Daria Mama - opinia (1) Najlepsze miejsce dla małego szkraba :) jako rodzice jesteśmy mega zadowoleni... Mama Mama Lidki - opinia (1) Najlepszy wybór żłobka, jakiego mogłam dokonać dla córki (uczęszczała 2... Mama Lidki Meggie - opinia (1) Właśnie zakończyliśmy przygodę ze żłobkiem i chcemy się z mężem podzielić... Meggie Aga - opinia (1) Córka uczęszczała do tego żłobka do najmłodszej grupy przez kilka miesięcy i... Aga Babcia Barbara - opinia (1) Dziękuję, że mogę zaopiniować żłobek Agugu. Jestem babcią Wnusia, który od... Babcia Barbara Alicja Urbańska - opinia (1) Wszystkim rodzicom życzę, aby trafili na tak wspaniałe, ciepłe, wspierające... Alicja Urbańska