O G - opinia (1) Myślę,że najlepszą oceną cioć w żłobku była chęć z jaką nasze dziecko każdego... O G Mama Oliwki - opinia (1) Trafiliśmy do Portu Maluszka z polecenia i muszę oddać, że wszystko się... Mama Oliwki Arek - opinia (1) Corka spędziła w "Złotej Rybce" 2lata. Dużo się nauczyła w tym czasie,... Arek
Rodzice Ninki - opinia (1) Nasza przygoda ze Złotą Rybką dobiega końca. Rozpoczęła się w styczniu 22r.,... Rodzice Ninki Martyna - opinia (1) Z całego serca polecam żłobek u Cioci Kingi! Córka spędziła tam dwa wspaniałe... Martyna Joanna - opinia (1) Chcę polecić z całego serca Przygodowo. Pracują tam Panie oddane swojej pracy... Joanna Mm - opinia (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni. Małe grupy dzieci zbliżonych wiekowo, dużo zajęć... Mm Wiola - opinia (2) Port Maluszka to świetne miejsce. Zaczynając od początku - adaptacja, w pełni... Wiola Mama - opinia (1) Nawiedzona dyrektorka która wie wszystko lepiej od rodziców Mama Dominika - opinia (1) Usmiech dziecka zostawianego rano w żłobku świadczy o tym jakie to miejsce. Dominika Rodzic - opinia (1) Zdecydowanie nie polecam, na wstępie zaznaczę że opinie są w pierwszeństwie... Rodzic mnmn - opinia (1) Gorąco polecam, dziecko chętnie idzie do żłobka i wraca szczęśliwe :) mnmn Krystian - opinia (1) W żłobku panuje super atmosfera Laura zawsze wraca uśmiechnięta czysta i... Krystian Mama Kazimierza - opinia (1) Szczerze polecam Żłobek nr 11 Bursztynek. Synek chodzi do placówki chętnie,... Mama Kazimierza Zadowolona mama - opinia (1) Córka bardzo chętnie chodzi do żłobka a ciocie które tam pracują wkładają... Zadowolona mama Anna - opinia (1) Wybór żłobka był bardzo istotny i długo zastanawialiśmy się nad jego wyborem,... Anna Katarzyna - opinia (1) Moje dzieci chodza do Megamocnych od poczatku powstania placówki. Przy... Katarzyna J - opinia (1) Bardzo polecam Port Maluszka .Jest to przyjazne dzieciom miejsce . Ciocie są... J Mama Helenki - opinia (2) Z całego serca polecam Port Maluszka ! Wspaniałe miejsce z cudowną kadrą... Mama Helenki Mama Adama - opinia (1) Serdecznie polecam. Panie cudowne, w szczególności Pania Ania z maluszków .... Mama Adama