Anges - opinia (1) Nie polecam tego miejsca. Właścicielki są okropne. mają za duże wymagania co... Anges Rodzice Maksia - opinia (1) Polecamy żłobek Bursztynek. Najpierw chodził do niego nasz starszy syn, a... Rodzice Maksia Olga - opinia (2) Nie polecam. Idealne miejsce do zdobywania traum. Fatalne i drogie jedzenie,... Olga
Mama Poli - opinia (1) Każdemu rodzicowi polecam Grzechotkę jako pierwszą opiekę dla dziecka.... Mama Poli Sara - opinia (1) Właścicielka regularnie podnosi wpisowe... Jak dzwoniłam w kwietniu to miało... Sara Rodzice Isi :) - opinia (1) Najcudowniejsze miejsce dla maluszka jakie można sobie wymarzyć :) Nasza... Rodzice Isi :) Monika - opinia (1) Zero profesjonalizmu w opiece nad dziecmi Monika Mama Kuby Czarne Brzozy - opinia (1) Jestem wdzięczna Pani dyrektor i wszystkim pracownikom tej placówki. Tyle ile... Mama Kuby Czarne Brzozy Mama Kuby Czarne Brzozy - opinia (1) Jestem wdzięczna Pani dyrektor i wszystkim pracownikom tej placówki. Tyle ile... Mama Kuby Czarne Brzozy Mama KAliny - opinia (1) Z pełną odpowiedzialnością mogę polecić to miejsce.Od pierwszego dnia czułam... Mama KAliny mama Miłosza - opinia (1) Super miejsce, dwójka moich dzieci jest jego wychowankami, polecam żłobek... mama Miłosza Małgorzata - opinia (1) Byliśmy bardzo zawodoleni - przenieśliśmz córkę ze względu na dojazdy polecam:) Małgorzata M - opinia (1) Cudowne miejsce w którym dzieci są zaopiekowane i szczęśliwe. M Mama - opinia (1) Jesteśmy z mężem bardzo zadowoleni z podjętej 2 lata temu decyzji, nasz syn... Mama Paweł - opinia (1) Dość długo szukaliśmy właściwego miejsca dla naszego dziecka i bardzo się... Paweł mama Kacpra - opinia (1) Cudowne miejsce. Od pierwszego dnia czułam, że nie muszę się martwić o... mama Kacpra Magda - opinia (1) Całym sercem polecam Grzechotkę Wszystkim zainteresowanym rodzicom, którzy... Magda Katarzyna - opinia (1) Bardzo dobrze oceniamy pobyt syna w żłobku "u Cioci Kingi". Super atmosfera,... Katarzyna Hania P. - opinia (1) Fantastyczne miejsce, z przemiłymi Paniami opiekunkami, niczym ciocie, które... Hania P. Agnieszka - opinia (1) Bardzo indywidualne podejście do dziecka jak I do rodzica. Podczas adaptacji... Agnieszka