Anna - ocena (1) Kameralne, przytulne, zadbane miejsce. Troskliwe, życzliwe, wspierające... Anna Justyna - ocena (1) Bardzo polecam! Wszystkie Ciocie przekochane, wyrozumiałe i opiekuńcze ️... Justyna Natali - ocena (1) Córka z przyjemnością biegnie do swojego ulubionego żłobka i do swoich... Natali
Lesia - ocena (1) Bardzo miła atmosfera w żłobu Lesia Marcin - ocena (1) Lepszego żłobka nie mogliśmy z żoną wymarzyć . Marcin Brat Jan - ocena (1) Gorąco polecam!!!!! Brat Jan Rado - ocena (1) Polecam gorąco. Dużo zabaw i nauki dla dzieci. Bardzo miłe panie. Rado Monika - ocena (1) Mam same dobre doświadczenia. W żłobku panuje przytulna atmosfera, ciocie są... Monika Ford - ocena (1) Polecam Żłobek. Ford Sylwia - ocena (1) Wspaniały żłobek ,cudowne opiekunki .Moje dziecko kocha to miejsce i zawsze... Sylwia Emilia - ocena (1) Super żłobek! Super opieka! Synek kochał chodzić do tego żłobka! Emilia GO - ocena (2) Miejsce idealne! To już nasza druga przygoda w Porcie i jesteśmy zadowoleni.... GO Anna - ocena (1) Najlepszy żłobek w Trójmieście!!! Cudowna opieka i rodzinna atmosfera w... Anna edyta - ocena (1) Bardzo dobry żłobek edyta OlaA - ocena (2) Nasza córeczka uczęszczała do żłobka Port Maluszka i byliśmy niezwykle... OlaA Mama Asi i Pawła - ocena (1) Grzechotka to cudowne miejsce, w którym swoją przygodę z samodzielnością i... Mama Asi i Pawła Monika - ocena (1) Zostawiając Córcię z Ciociami, zawsze wiedziałam, że jest w dobrych rękach.... Monika Daria - ocena (1) Opieka bardzo średnia. Daria M.K - ocena (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z wyboru zlobka. Synek był bardzo dobrze... M.K Anna Dąbrowska - ocena (2) Port Maluszka to miejsce, gdzie Nasz Synek został przywitany od samego... Anna Dąbrowska