Łukasz - opinia (1) Nie polecam i przestrzegam. Trafiliśmy na okres kiedy nie ma kadry są tylko 2... Łukasz Urszula Stachniewicz - opinia (1) zaangażowana kadra, schludny lokal, ciekawe zajęcia dodatkowe. Urszula Stachniewicz Natalia - opinia (1) Żłobek bardzo przyjazny dla dzieci, dobrze wyposażony i z własną kuchnią.... Natalia
Rachubka Aleksandra. - opinia (1) Moja córka Róża uczęszcza do żłobka od kilku miesiecy.Ciocie które się nią... Rachubka Aleksandra. Agnieszka - opinia (1) Do tego żłobka moja córka chodzi z uśmiechem na twarzy. Cudowne ciocie... Agnieszka Andrzej - opinia (1) Córka chodzi od Stycznia 2022. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Andrzej Andrzej - opinia (1) Córeczka chodzi od stycznia 2022. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Andrzej Karolina - opinia (1) Miejsce fantastyczne! To drugi żłobek Córki, więc porównując dwie placówki... Karolina Mama Oliwki - opinia (1) Żłobek Grzechotka był moim drugim wyborem - ale za to świetnym. Córka bardzo... Mama Oliwki Adrianna - opinia (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z opieki w Podziomku. Najstarsza kadra jest na... Adrianna Karolina - opinia (1) Cudowne miejsce dla maluszków! Bardzo przytulne wnętrze, dobrze wyposażone.... Karolina Krzysztof - opinia (1) Miejsce gdzie dzieci mogą być dziećmi :) W żłobku panuje bardzo rodzinna i... Krzysztof Milena B. - opinia (1) Z całego serca polecam żłobek Akademia Malucha. Synek chodzi tam z chęcią.... Milena B. Dagmara - opinia (1) Wspaniałe miejsce! Moje dziecko zostało wyrzucone z innego żłobka bo ciągle... Dagmara Magda - opinia (1) Cudowne miejsce Córka uwielbia tam chodzić. Panie opiekujące się dziećmi są... Magda AG - opinia (1) Polecam wszystkim Maluchom i ich Rodzicom. Idę do pracy nie martwiąc się o... AG Kasia - opinia (1) Cudowne miejsce!! Super Panie!! Wiedza co robia i robia to z pasja. Obdarzaja... Kasia Mama - opinia (1) Przyjazny żłobek dla dzieci i ich rodziców. Dużo zajęć edukacyjnych. Świetny... Mama Rodzic - opinia (1) Pozytywy. Ciocie dla dziecka wspaniałe. Widać, że czują powołanie i mają... Rodzic Justyna i Janek - opinia (1) Najcudowniejsze miejsce dla dziecka jakie mogliśmy sobie wymarzyć. Ciocie... Justyna i Janek