Agnieszka - opinia (1) Super miejsce dla Maluszków, empatyczne Panie, dzieci szczęśliwe, nie chcą... Agnieszka Ewa - opinia (1) Z całego serca mogę polecić żłobek Fiku Miku! Byliśmy związani z tą placówką... Ewa Kasia - opinia (1) super ciocie, dużo zajęć, córka wraca radosna i szczęśliwa, chętnie idzie do... Kasia
Dawid - opinia (2) Miejscie bardzo przytulne, dogodne i wszechstronne. Panuje ciepła atmosfera.... Dawid Martyna - opinia (2) Wybierając zlobek dla córki kierowałam się opinią w internecie i jak... Martyna Daria - opinia (1) Syn do żłobka na ul.Potęgowskiej (Szadółki) uczęszczał przez ostatni rok.... Daria Mama - opinia (1) Najlepsze miejsce dla małego szkraba :) jako rodzice jesteśmy mega zadowoleni... Mama Mama Lidki - opinia (1) Najlepszy wybór żłobka, jakiego mogłam dokonać dla córki (uczęszczała 2... Mama Lidki Meggie - opinia (1) Właśnie zakończyliśmy przygodę ze żłobkiem i chcemy się z mężem podzielić... Meggie Aga - opinia (1) Córka uczęszczała do tego żłobka do najmłodszej grupy przez kilka miesięcy i... Aga Babcia Barbara - opinia (1) Dziękuję, że mogę zaopiniować żłobek Agugu. Jestem babcią Wnusia, który od... Babcia Barbara Alicja Urbańska - opinia (1) Wszystkim rodzicom życzę, aby trafili na tak wspaniałe, ciepłe, wspierające... Alicja Urbańska O G - opinia (1) Myślę,że najlepszą oceną cioć w żłobku była chęć z jaką nasze dziecko każdego... O G Mama Oliwki - opinia (1) Trafiliśmy do Portu Maluszka z polecenia i muszę oddać, że wszystko się... Mama Oliwki Arek - opinia (1) Corka spędziła w "Złotej Rybce" 2lata. Dużo się nauczyła w tym czasie,... Arek Rodzice Ninki - opinia (1) Nasza przygoda ze Złotą Rybką dobiega końca. Rozpoczęła się w styczniu 22r.,... Rodzice Ninki Martyna - opinia (1) Z całego serca polecam żłobek u Cioci Kingi! Córka spędziła tam dwa wspaniałe... Martyna Joanna - opinia (1) Chcę polecić z całego serca Przygodowo. Pracują tam Panie oddane swojej pracy... Joanna Mm - opinia (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni. Małe grupy dzieci zbliżonych wiekowo, dużo zajęć... Mm Wiola - opinia (2) Port Maluszka to świetne miejsce. Zaczynając od początku - adaptacja, w pełni... Wiola