Rodzice Wandzi - opinia (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z Grzechotki. Córka chodziła do grupy maluchów,... Rodzice Wandzi Agnieszka - opinia (1) Super żłobek. Moja córka uwielbiała tam przebywać. Miła, ciepła i bezpieczna... Agnieszka Olga - opinia (1) Naszą przygodę z 'Grzechotką' oceniam bardzo pozytywnie.Córka chodziła tam z... Olga
Katarzyna - opinia (1) Polecam, żłobek po kilku miesiącach nadal spełnia moje oczekiwania :) Katarzyna Ewelina Kusio - opinia (1) Z czystym sumieniem polecam klubik. Mój syn uczęszczał tam, aż do pójścia do... Ewelina Kusio Daria Romanowska - opinia (1) Bardzo polecam Grzechotkę dla wszystkich maluszków. Jest to miejsce gdzie... Daria Romanowska Mama Igora - opinia (1) Fantastyczne miejsce. Gorąco polecam. Własnie zakończyliśmy 2,5letnią... Mama Igora Paulina Klimont - opinia (1) Grzechotka to najlepsze miejsce do rozpoczęcia przygody z edukacja dla... Paulina Klimont Emilia - opinia (1) Klub zapewnie świetna opiekę i zabawę. Miłe i bardzo wyrozumiałe ciocie... Emilia Katarzyna - opinia (1) Cudowne, bezpieczne miejsce - liczne zajęcia i atrakcje wspaniale rozwijają... Katarzyna Mama Marcelka - opinia (1) Polecam zlobek Safarii. Profesjonalna kadra, przede wszystkim nastawiona na... Mama Marcelka Justyna Grzeszkiewicz - opinia (1) Wspaniały żłobek, bardzo profesjonalna obsługa, czysto, dzieci zadbane,... Justyna Grzeszkiewicz Ania - opinia (1) Zlobek ten to byl najlepszy wybór jakiego moglam dokonać Synek konczy w... Ania Szymon - opinia (1) Syn spędził w żłobku okres między 15 a 31 miesiącem życia. Zdecydowaliśmy się... Szymon Mama Jasia -Żółte Sosny - opinia (1) Super atmosfera Panie są bardzo sympatyczne Placówka czysta i bardzo... Mama Jasia -Żółte Sosny Mama - opinia (1) Moja córeczka bardzo chętnie uczęszcza do żłobka, czuje się w nim bezpiecznie... Mama Edyta - opinia (1) Nie wyobrażam sobie lepszego wyboru. Zawsze uśmiechnięte Panie opiekunki,... Edyta Rafał - opinia (1) Placówka nowo wybudowana, wszystko nowo zakupione, dużo ciekawych zabawek.... Rafał Marta - opinia (1) Wspaniałe, zaangażowane opiekunki z mnóstwem ciekawych pomysłów na zabawy i... Marta JK - opinia (1) Ciocie sa cudowne! Syn bardzo szybko sie zaadoptowal i chetnie zostaje z... JK