Kamila - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona, pod każdym względem pełen profesjonalizm .... Kamila Sebastian - opinia (1) Mały jest uśmiechnięty, zadowolony. My widząc jego zachowanie także. Polecamy... Sebastian Zadowolona Mama - opinia - opinia (1) Polecamy z całego serca. Nasz Syn przebywał w placówce ponad rok i był to... Zadowolona Mama - opinia
Marcin - opinia (1) Same pozytywne wrażenia - opieka nad moim dzieckiem właściwa od pierwszego... Marcin Paula - opinia (1) Jeśli chodzi o opiekę - 5, dałabym więcej, bo p. Ola I p. Aneta spokojnie... Paula Natalia - opinia (1) Moja córka chodzi do Akademii Malucha już ponad rok, nigdy nie przeszło mi... Natalia Ola - opinia (1) Moje dziecko uczęszcza do tego żłobka od połowy sierpnia. Jestem bardzo... Ola Joanna - opinia (1) Polecam placówkę w Gdyni Ciocie są przekochane, zawsze pomocne i... Joanna Mama - opinia (1) Ciocie ze żłobka są najcudowniejsze na świecie! Przemiłe, troskliwe i... Mama Mama Oliwki - opinia (1) Serdecznie polecam!!!!! Córka zaczęła uczęszczać do żłobka nie mając jeszcze... Mama Oliwki Monika - opinia (1) Z czystym sumieniem polecam Akademię Malucha na Karczemkach. Mały mimo... Monika Michał - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony. Syn z chęcią uczęszcza do żłobka. Zawszę wraca z... Michał Maksym Alekseienko - opinia (1) Najlepszy żłobek w Trójmieście!!! Maksym Alekseienko Justyna - opinia (1) Polecam bardzo żłobek na Morenowym Wzgórzu. Panie tam pracujące są cudowne.... Justyna Happy - opinia (1) My boy enjoys his time everyday here, Im sure if he could write he would... Happy Honorata - opinia (1) Chodzimy do żłobka od września. Synek miał długa i ciężka adaptacje. Ale po... Honorata KP - opinia (1) Najpierw chodził syn i z tego powodu ze ciocie sa super wymyślają dzieciakom... KP P.Dz - opinia (1) Akademia Malucha Szadółki : Polecam z całego serca :) Synek chodzi bardzo... P.Dz Milena - opinia (1) Córeczka wprawdzie niedawno zaczęła uczęszczać, ale zadziwiająco dobrze znosi... Milena Marta - opinia (1) Z całego serca polecam żłobek oraz przedszkole cudowne miejsce, cudowni... Marta