Zadowolona Mama - opinia (1) Kreatywne i ciekawe zabawy. Dużo zdjęć z zajęć. Córka wychodzi zawsze... Zadowolona Mama B - opinia (1) Synek zadowolony. My również. Fajnie miejsce, super Panie. Polecam B mama - opinia (1) Jestem bardzo rozczarowana żłobkiem. Pani dyrektor zmienia zasady działania... mama
Joanna - opinia (1) Polecam żłobek z całego serca, adaptacja synka była trudna i długa, ale warto... Joanna Magdalena - opinia (1) Polecam Żłobek Akademia Malucha w Gdyni! Bardzo fajny żłobek, idealnie... Magdalena Paulina - opinia (1) Adaptacja (dziecko 1 rok) byla dosc ciezka,ale zastosowalismy sie do... Paulina Tata Alka - opinia (1) Bardzo dobra opieka dla najmłodszych stawiających pierwsze kroki po za domem.... Tata Alka Agata - opinia (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z opieki nad naszą córką. Codziennie ze żłobka... Agata D. K. - opinia (1) Córka chodzi do żłobka na morenie od ponad roku, każdego dnia utwierdzamy się... D. K. Mama Hani - opinia (1) Polecam "Grzechotkę" z całego serca. Niezwylke przytulne miejsce z... Mama Hani Iza, mama Stasia - opinia (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z opieki, z której korzystaliśmy w żłobku... Iza, mama Stasia Kasia - opinia (1) Bardzo polecam ten żłobek. Kameralny, "ciocie" fantastyczne. Córcia... Kasia Magda - opinia (1) Córka uwielbia żłobek, zaskakuje nowi umiejętnościami, jest bardzo zadbana i... Magda Monika - opinia (1) Opinię wystawiam na prośbę dyrekcji placówki. Sama wybrałam ten właśnie... Monika Monika - opinia (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z wyboru tego żłobka. Ciocie- najlepsze, córka-... Monika Ewelina - opinia (1) Jeżeli ktoś zastanawia się nad opieka w klubach malucha/żłobkach to z czystym... Ewelina Beata - opinia (1) Kochane ciocie u góry otaczające maluchy miłością i pełną opieką. Z całego... Beata Malwina Chudzicka - opinia (1) Bardzo sympatyczne i kreatywne ciocie :) Miejsce przyjazne i bezpieczne, w... Malwina Chudzicka Aleksandra - opinia (1) Wspaniałe miejsce. Fantastyczne Panie opiekunki, które je tworzą. Serdecznie... Aleksandra Justyna - opinia (1) Bardzo polecam, synek co rano biegnie do żłobka, malo choruje. Jestem bardzo... Justyna