EmilkaSo - opinia (1) Polecamy z całego serca klub malucha. Opiekunki bardzo wyrozumiałe i... EmilkaSo MamaTymka - opinia (1) Syn chodził do żłobka, aż wyrósł, zawsze chętnie, traktował to jak przygodę,... MamaTymka Mama - opinia (1) Bardzo polecam żłobek. Córka uczęszczała do placówki na Morenie i Zaspie i... Mama
Aga - opinia (1) Córeczka szybko się zaadoptowała. Bardzo miłe "ciocie" a w szczególności P.... Aga mama Emilki - opinia (1) Nasza córka zaczęła chodzić do żłobka w połowie lutego mając prawie 1,5 roku.... mama Emilki rodzice Kuby i Piotrusia - opinia (1) Synowie chodzili do Wesołej Krainy na Menonitów po dwa lata i doskonale się w... rodzice Kuby i Piotrusia Agata - opinia (1) Szczerze polecam! Córka codziennie wchodzi do żłobka uśmiechnięta i ani myśli... Agata Ewelina - opinia (1) Super żłobek, szczerze polecam widząc uśmiech i radość córki ️ Dzieci dużo... Ewelina Paulina - opinia (1) Jestem zadowolona ze żłobka bursztynek i polecam gorąco ! Synek zawsze... Paulina Maria - opinia (1) Nasz syn bardzo szybko się zaadoptował w żłobku, uwielbia do niego chodzić a... Maria K. K. - opinia (1) Najlepsze miejsce dla każdego dzieciaczka. Ciocie oraz P. Dorota są... K. K. Mama Maryśki - opinia (1) Córka chodziła do placówki dwa lata. Trafiła jako niechodzacy roczniak -... Mama Maryśki Ala Czmiel - opinia (2) Myślałam ze wszystko jest ok z tym żłobkiem dopóki syn nie dostał się do... Ala Czmiel Alicja - opinia (1) Fantastyczny, godny polecenia żłobek. Panuje tam bardzo ciepła, rodzinna... Alicja Anna - opinia (1) Córka uczęszczała do żłobka przez 2 lata i cały ten czas miałam poczucie, że... Anna Michal - opinia (1) Świetny żlobek. Polecam wszystkim! Michal Ewa i Arman - opinia (1) Właśnie oddałam w ich ręce moje drugie dziecko, syn już po trzech dniach... Ewa i Arman Zadowoleni rodzice :) - opinia (1) Moje dziecko chodziło do klubiku zawsze z uśmiechem i tak też było witane... Zadowoleni rodzice :) Tata Leonarda - opinia (1) Myślę i widzę, że syn spędził tam niesamowity czas. Nauczył się wiele i... Tata Leonarda Sylwia - opinia (1) Syn chodził dwa lata do Wesołej Krainy na Menonitów 2A. Żłobek spełnił nasze... Sylwia