Ja - opinia (1) Córką jest zadowolona i chętnie tam chodzi Ja Daria - opinia (1) Wspaniałe opiekunki i rodzinna atmosfera Daria Joanna - opinia (2) Kolejne dziecko (gdybym takie miała) też bym zapisała do tego żłobka! Joanna
Maciej - opinia (1) Rewelacyjne miejsce! Córka bardzo lubi tam przychodzić, a adapcja przebiegła... Maciej Bożena - opinia (1) Nasz synek zaczął swoją przygodę z edukacją w Grzechotce ... pozytywnie... Bożena Anna - opinia (1) Cudowne Panie opiekunki.Widać, że kochają dzieci i wkładają serce w swoją... Anna magda - opinia (1) Moja córcia nauczyła się samodzielności w tym żłobku, szybko zaczęła mówić,... magda Kasia, mama Juliana - opinia (1) rewelacja!!!!! Z czystym sumieniem polecam !!:) W dzięki Ciociom mogłam... Kasia, mama Juliana Anna - opinia (1) Najlepszy żłobek na jaki mogliśmy trafić. Kameralny z indywidualnym... Anna Bartek - opinia (1) najlepszą rekomendacją jest radość mojego dziecka kiedy widzi ciocię (nawet... Bartek Tata - opinia (1) Bardzo polecam żłobek Wesoła Kraina. Kreatywność Pań, troskliwość i... Tata Iwona - opinia (1) Bardzo jesteśmy zadowoleni z wyboru żłobka. Synek zawsze jest uśmiechnięty,... Iwona Natalia, mama Celiny i Adama - opinia (1) Do żłobka Malinka uczęszczało przez ostatnie 2 lata nasze drugie dziecko. Po... Natalia, mama Celiny i Adama Kamil - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z opieki nad córką! Kamil Sandra - opinia (1) Polecam klubik każdemu rodzicowi. Panie świetnie poradziły sobie kilka lat... Sandra Emilia - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z opieki nad synkiem wcześniej chodziła tam też... Emilia Teresa - opinia (1) Cieszymy się, że trafiliśmy na Słoneczny Domek. Koleżanka oddawała tu swoje... Teresa Kamila - opinia (1) Najlepsze ciocie w Trójmieście. Szczerze od serca polecam. Zaczynaliśmy jako... Kamila Malwina - opinia (1) Mieliśmy ciężką adaptacje, ale podejście opiekunek i właścicielki sprawiło,... Malwina Ala - opinia (1) Córeczka pokochała żłobek całym serduszkiem. Lubi ciocie, bardzo się rozwija... Ala