Ania - opinia (1) Fachowa opieka, wspaniałe zajęcia dla dzieci. Kameralne grupy i kochane... Ania Tata - opinia (1) Polecam za serce, które jest wkładane w rozwój każdego z dzieci. Za uśmiech... Tata Kasia - opinia (1) Polecamy wszystkim niezdecydowanym. Żłobek kameralny, fachowa opieka, dzieci... Kasia
Justyna - mama maluszka. - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z całokształtu żłobka. Moje dziecko bardzo się... Justyna - mama maluszka. Rodzic - opinia (1) Adaptacja nie była łatwa. Synek dużo płakał ale dzięki cierpliwości i... Rodzic Szymon - opinia (1) Fantastyczne miejsce stworzone z pasją i zaangażowaniem. Adaptacja przebiegła... Szymon Dawid - opinia (1) Bardzo fajnie organizowane zajęcia dla dzieci. Można wszystko śledzić na FB.... Dawid Renia - opinia (1) Cudowne miejsce, wspaniała opieka. Dużo zajęć sensorycznych i motorycznych.... Renia Mama - opinia (1) Wybraliśmy ten żłobek z racji lokalizacji. Możemy polecić go innym. Panie... Mama Beata - opinia (1) Do żłobka oddawałam dwójkę moich dzieci. Dziewczynki były zachwycone. Nigdy... Beata Madzik - opinia (1) Słoneczny domek to wyjątkowe miejsce, gdzie dzieci otrzymują dużo ciepła i... Madzik Anna - opinia (1) Zdecydowanie polecam! Ciocie miłe, pomocne, kreatywne. Zawsze mają czas by... Anna Marta - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z opieki nad córką. Panie mają super podejście do... Marta Mama - opinia (1) Zlobek Safari na ul.Sosnowej polecam z całego serca. Choć początki były... Mama Jakub - opinia (1) Polecam żłobek Słoneczny Domek pod każdym względem. Opieka super, wyposażenie... Jakub Kinga - opinia (1) Cieszę się, że moja córka uczęszcza do tego żłobka. Przyjazny, kameralny,... Kinga Kamila - opinia (1) Do klubiku Malinka chodzi dwójka naszych dzieci. Panie są bardzo miłe.... Kamila Katarzyna - opinia (1) Kochane ciocie, będziecie chować już drugie moje dziecko. Cieszę się, że... Katarzyna Tata - opinia (1) Super miejsce dla wszystkich maluszków Ciocie mają wiele ciekawych pomysłów,... Tata Przemek - opinia (1) Super żłobek, fachowa opieka, bogaty wachlarz zajęć i wyposażenie. 100% na tak. Przemek