Wdzięczni Rodzice - opinia (1) Córka przebywała w placówce rok, teraz przechodzimy do przedszkola. Będziemy... Wdzięczni Rodzice Joanna - opinia (1) Z calego serca Polecam Żłobek Bursztynek. Panie są cudowne, opieka znakomita,... Joanna Justyna - opinia (1) Klub w 100% spełnił moje oczekiwania. Mój synek zawsze wychodził szczęśliwy.... Justyna
Agnieszka - opinia (1) Cudowne miejsce dla dzieci 1-3. Dziecko codziennie wychodziło zadowolone.... Agnieszka Monika mama Leosia - opinia (1) Bardzo polecam żłobek Grzechotka, ciocie opiekunki przesympatyczne i przede... Monika mama Leosia Aga - opinia (1) Najlepsze miejsce. Najwspanialsze Panie. Po prostu naj naj Aga Pawel - opinia (1) Wspaniałe miejsce dla maluchów! Nasza córka spędziła w "Akademii Malucha" na... Pawel wkurzona mama - opinia (1) Opieka nad dzieckiem bez komentarza.Relacje są jednostronne typu rodzic... wkurzona mama Agata J. - opinia (1) W grzechotce nasza córka spędziła 2 lata. Bardzo polecamy to miejsce. Przy... Agata J. Irena - opinia (1) Świetny żłobek profesjonalna opieka Irena Mateusz B. - opinia (1) Super żłobek, bardzo miłe Panie. Świetna opieka dla dziecka. Polecam Mateusz B. Ms - opinia (1) Korzystałem przez ponad rok z usługi i przyznaje była rewelacyjna dziedcko... Ms Magdalena - opinia (1) Świetny żlobek. Gorąco polecam. Pełny profesjonalizm. Magdalena Franek - opinia (1) Atmosfera w żłobku jest super! Nie wyobrażam sobie, żeby moja córeczka mogła... Franek Zadowolony rodzic - opinia (1) Polecam z czystym sumieniem. Do Hula Hop uczęszcza dwójka mój dzieci ,... Zadowolony rodzic Kamila - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona, pod każdym względem pełen profesjonalizm .... Kamila Sebastian - opinia (1) Mały jest uśmiechnięty, zadowolony. My widząc jego zachowanie także. Polecamy... Sebastian Zadowolona Mama - opinia - opinia (1) Polecamy z całego serca. Nasz Syn przebywał w placówce ponad rok i był to... Zadowolona Mama - opinia Marcin - opinia (1) Same pozytywne wrażenia - opieka nad moim dzieckiem właściwa od pierwszego... Marcin Paula - opinia (1) Jeśli chodzi o opiekę - 5, dałabym więcej, bo p. Ola I p. Aneta spokojnie... Paula