mama Wojtka - opinia (1) Fantastyczne miejsce na mapie trójmiasta dla wszystkich małych ludzi i ich... mama Wojtka Rodzice Adasia - opinia (1) Polecamy Grzechotkę każdemu dziecku i rodzicowi. Nasz synek spędził tam... Rodzice Adasia A.W - opinia (1) Bardzo jestem zadowolona ze żłobka. Dzieci uczęszczały tam z uśmiechem. Polecam A.W
Ania - opinia (1) Super.Panie są bardzo sympatyczne. Ania Edyta - opinia (1) Pozytywny Żłobek nr 6 w Gdańsku jest naprawdę godny polecenia. Nasza córka... Edyta Maciek - opinia (1) Fantastyczne miejsce do którego mój syn chodził z dużą chęcią. Bardzo... Maciek Ola - opinia (1) Poleca, Panie super, zajęcia fajne, córka chodzi chętnie Ola Dominika - opinia (1) Najlepszy żłobek w okolicy! Bardzo kameralny i nowy. Ciocie codziennie witają... Dominika Ewa - opinia (1) Serdecznie polecam, córka chodzi do żłobka chętnie, ciocie są miłe i... Ewa Monika - opinia (1) Najlepiej. Ciocię kochane, indywidualne podejście do dzieci. Kuchnia smaczna... Monika Dominika - opinia (1) Żłobek Godny polecenia ! Panie opiekujące się dziećmi przesympatyczne z... Dominika Rafałek - opinia (1) Rewelacyjne miejsce! W Grzechotce od pierwszych dni czułem się jak w domu.... Rafałek Agata - opinia (1) Opieka na najwyższym poziomie. Ogromnym plusem placówki są świetne opiekunki... Agata Wika - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z wybranego przeze mnie miejsca do opieki nad... Wika Mama - opinia (1) Świetny żłobek dla naszego malucha. Córka szybko się odnalazła w grupie... Mama Agnieszkaka - opinia (1) Bardzo polecam ta placówkę. Moje dziecko jest bardzo zadowolone z chęcią... Agnieszkaka Aga - opinia (1) Syn uczęszcza do żłobka od stycznia, widzę, ze chodzi chętnie, jest... Aga Weronika - opinia (1) Z całego serca mogę polecić żłobek "U Cioci Kingi". Rewelacyjna... Weronika Wer - opinia (1) Jak dla mnie jakość tego żłobka jest dramatyczna. Wyposażenie i układ żłobka... Wer mama - opinia (1) Fatalny, słabe wyposażenie, kiepskie opiekunki, ciągłe rotacje mama