super paznokcie slubne

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
Nie dawno brałam ślub i szukałam kogoś kto zrobi mi paznokcie. Troche sie bałam czy trafie na kogos kompetetntnego kto zrobi mi piekne paznocie i nie zniszczy płytki. Znajoma polecił mi pania Kasi z Krzywoustego 35 http://www.pazurki-kasia.blog.onet.pl
Pani Kasia przeprowadziła ze mna szczegółowy wywiad na temat moich oczekiwań, zrobiła 4 przykładowe stylizacje pazujace do mojej sukni, bizuterii i kwiatów. Ze wzgledu ze byłam panna młoda zarezerowoała dla mnie wiecej czasu abysmy mogły porozmawiac i wybrac odp wzor. Byłam w szoku bo zadko zdaża sie aby manicurzystka z taka uwaga i posiwieceniem obslugiwała klienta.
Nie musze dodawac ze efekt pracy pani Kasi byl oszałamiający.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: super paznokcie slubne

Weszłam na bloga i jestem w szoku. Większość zdjęć to jakieś pazury dla wampirów. Z nic nie chciałabym takich na ślub.

Wiekszosc paznokci to krotkie delikatnie zdobione frenche nie rozumiem o co ci chodzi z tymi paznokciami dla wampirow. To ze jest tam troche szpiców to nie znaczy ze to paznokcie dla wampirow. Dziewczyna umie poprostu cos wiecej niz tylko french.

Fuj, wstrętne, sztuczne pazury... Ja za nic nie chciałabym takich nie tylko na ślub, ale na co dzień również nie.

Zapraszam na moją stronkę :)pozdrawiam
wszelkie pytania na maila
http://www.paznokcie-gdynia.jasky.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja tez jestem klienta pani kasi od ok 6 miesiecy i naprawde paznokcie nie wygladaja sztucznie!! Wiele moich kolezanek tez korzysta z uslug Kasi. Dziewczynyna nie musi reklamowac swoich umiejetnosci gdzie tylko sie da a i tak ma duzo zadowolonych klientów :)

Tylko czemu znowu jest parę różnych osób a to samo IP? :)

Ten sam początek IP nie oznacza takiego samego całego numeru...

84.10.240.* lalamido, asiaw i dominika - nawet jeśli początek to dokładnie taki sam w tym samym wątku jest podejrzany :)
Do pani zajmującej się paznokciami nic nie mam, nie znam się na tym i nie mi to oceniać :)

A zdajesz sobie sprawę z tego, że na Przymorzu jest zaledwie 3 dużych dostawców internetu, a u każdego dostawcy początek IP jest taki sam, u poszczególnych użytkowników różnią się jedynie 3 ostatnie cyfry? Nie tylko na paznokciach się nie znasz.

Polecam super paznokcie, niestety duzo chetnych ale warto :) tel.3018899, pozdrawiam dziewczyny :)

fajne te pazury z bloga bardzo fajne zdobienia i wcale nie sa jak dla wampirow :)

a mi tak średnio się podobają te pazurki na blogu.. żadne mnie nie powaliły...

widziałam o wiele lepiej wykonane akryle/żele.
Największe braki w umiejętnościach "Pani Kasi" dostrzegam w podstawie, czyli z najzwyklejszych frenchacz - krzywe "uśmieszki" strasznie niechlujnie wyglądają. Ćwiczenie czyni mistrza :)

miało być "w najzwyklejszych frenchach" :)

Inne tematy z forum

Willa Krzywoustego (5 odpowiedzi)

W okolicy, w której powstaje Willa Krzywoustego znajduje się bogato rozwinięta infrastruktura -...

gdzie chodzicie do stomatologa? (11 odpowiedzi)

Gdzie chodzicie do stomatologa częściowo refundowanego przez NFZ? proszę o rady i namiary na...

Energa - gwarancja stałej ceny - pilna prośba o opinię!! (879 odpowiedzi)

Witajcie.Potrzebuję pilnie opinii.Wydzwania o mnie ENERGA z propozycją gwarancji stałej ceny...