super :)

Temat dostępny też na forum: Beauty Art
Witam Serdecznie,
Jestem tegoroczną absolwentką szkoły Beauty-Art i jestem BARDZO ZADOWOLONA! i absolutnie nie zgadzam sie z opinią "Gosi-pozory mylą"Uważam jej opinie za bardzo krzywdząca i niesprawiedliwą dla szkoły. Stwierdzenie że pewne osoby były faworyzowane?hehehe jakoś nie zauważyłam. Jeśli były praktyki, wykładowcy dzwonili do dziewczyn i proponowali i była grupa pań, które notorycznie odmawiały :( i była również grupa dziewczyn, którym zależało na tym i chętnie sie zgadzały.W związku z tym często wyjeżdżały na różnego rodzaju praktyki z wykladowcami przez co poznawali się lepiej! ale żeby od razu mówić, że te dziewczyny były faworyzowane? lekka przesada :/
Praktyki były i to nawet sporo...niestety chętnych było znacznie mniej :(
Mało tego dodam rónież że wykładowcy byli bardzo mili i sumienni :) a co do programu to nie sądze aby były w nim jakieś luki. Uważam że nauczyłam sie na prawdę dużo i dobrze!
Najlepszą płętą mojej wypowiedzi będzie fakt, iz zaraz po ukończeniu Szkoły Beauty-Art dostałam prace :D !!!! (w zawodzie oczywiście hehehe)

Pozdrawiam Serdecznie Wszystkie dziewczęta poszukujące dobrej szkoly wizażu i stylizacji :) I życzę trafnych wyborów!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: super :)

czy do na ten kurs wybieraja sie dziewczyny od razu po szkole średniej? czy po nim mozna dostac pracę bez problemu ? ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

a ja myslę, ze najlepszą puentą twojej wypowiedzi jest sposób w jaki napisałaś ten wyraz.... ;)

He,he .Niezła reklama,ktoś z dyrekcji się wysila,ale prawda jest zupełnie inna.Szkoła naciągaczy.

a ja polecam szkołę wizażu Stylab : http://www.kursymakijazutrojmiasto.pl
roczny kurs w tym większa część zajęć to zajęcia czysto praktyczne, bardzo profesjonalna kadra
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

SP 45 Gdynia opinie (9 odpowiedzi)

Witam, Chciałabym zasięgnąć opinii o SP 45 w Gdyni (Dąbrowa). Czy ktoś może posłał dziecko do...

Wiersz o Gdyni (10 odpowiedzi)

Pilnie poszukuję wiersza dotyczącego miasta Gdynia? Jeśli ktoś zna jakiś to bardzo prosze o...

Czy warto studiować kierunek "dietetyka"??? (9 odpowiedzi)

Witam, Czy warto studiować kierunek DIETETYKA ??? Jeśli tak,to gdzie (na jakich uczelniach...