świeczki

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Mam taki pomysł, aby zrobić serce z podgrzewaczy, a my tańczymy pierwszy taniec w tym sercu.
Tylko wszyscy mi odradzają, bo mówią, że może mi się suknia podpalić i problemowo z zapaleniem ilości tych świeczek.
Jakie jest wasze zdanie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

Re: świeczki

Jeśli serce będzie za duże, nie będzie widać, że to serce. Jeśli zbyt małe, będziecie kołysać się w miejscu, starając się nie zdeptać świeczek - bez sensu.
Lepiej już gościom dać w ręce zimne ognie i niech zrobią krąg - będziecie mieć światełka
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ilość świeczek nie stanowi problemu... Problem stanowi właśnie jego wielkość ;) W sumie jeśli zrobić by duże serce z podwójnym rzędem świeczek jako obwódka, to myślę, że byłoby widoczne. Warto jednak się zastanowić, czy przez cały czas trwania pierwszego tańca, chcesz myśleć o tym, czy właśnie nie zaczęłaś się palić ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odradzam..Do tego, że pamiętaj, że pierwszy taniec będziecie tańczyli na początku wesela - czyli będzie jeszcze jasno. Także i tak nie byłoby takiego szałowego efektu.
U nas zrobiliśmy taniec ze świeczkami. Koło 22 dj poprosił do innego pomieszczenia mężczyzn, każdemu wręczył święczkę, odpalił ją jedynie panu młodemu. Zgasły wszystkie światła i wtedy Pan młody podszedł do mnie i zaczeliśmy tańczyć odpalając pokoleji innym parom które również tańczyły przy romantycznej piosence. W rezultacie efekt był niesamowity. Ciemno, tylko światło świeczek, piękna muzyka i MEGA romantyczny nastrój. Polecam :)

Tylko czy wosk z świeczek nie niszczył kreacji ślubnych ?

Są świeczki nie kapiące ;) wosk, który wypływa natychmiast zasycha na świeczce :)

też tak mieliśmy ... ja odpalałam tea lighty z jednej strony mąż z drugiej strony sali jednej osobie z pary, osoba trzymała ją na dłoni i wszyscy tańczyli... było świetnie niesamowity efekt, światła zgaszone tylko płomień świeczek... super atmosfera goście byli zachwyceni :)
i nic nikomu się nie zniszczyło mieliśmy te świeczki do podgrzewaczy a my dodatkowo osłonkę na świeczkę :P

Nawet jeśli rozpalicie i jakoś ułożycie te pływaczki to i tak zdmuchniesz je wszystkie suknią (wiatrem) przy pierwszym obrocie. Odradzam kompletnie, dziewczyny wyżej piszą o lepszych pomysłach które sprawdziły się może spróbuj któryś z nich :)