swonko

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
poproszę o namiary na Wasz zespół z Wejherowa
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: swonko

609165442
pan Karol
Sa to mlodzi ludzie (4-5 os) kt. BARDZO ladnie graja i spiewaja!!!
bylismy ich ostatnio sluchac w Bernardzie - na prawe rewelacja!!
ja czegos takiego wlasnie szukalam - nie skrzypce i wiolonczela z organista, tylko zywa musyka.... jak na mszacg sw. dla mlodziezy!!!
jest gitara, organy i skrzypce oraz 2 wokale... brzmia rewelacyjnie!! i nie sa drodzy;)
pozdrawiam i polecam ich!

swonko a kiedy masz dokładnie ślubik, gdzie i o której? i czy mogłabym przyjść i posłuchać u Ciebie tego zespołu??? pozdrawiam

oczywiscie ze mozesz przyjsc!
w ogole zapraszam WAS forumki i forumowicze ;)

slub za 2 tyg, tj. 26 sierpnia na 16.00 w kosciele na ul. portowej 2 w Gdyni (oo.Redemptorysci)
to jest kolo LOK'u, za komisariatem.... jelsi to dalej nic nie mowi, to wytlumacze tak:
idac swietojanska mija sie skwer kosciuszki, idzie sie dalej i mija plac kaszubski... dalej mija sie policje (po prawej) i 100m dalej po lewej jest kosciol - bialy, okragly.
dobre 5 minut piechota od skweru kosciuszki
na tym slubie bedzie mozna posluchac oprawy p. KArola, zobaczyc w akcji fot. Krystyne (AND) i kamerzyste Irka (lub jego wyslannika;) )
no i popatrzec jak placze (prawdopodobnie) - ale to ze szczescia! ;)
wiec ZAPRASZAM Was ludziska!! ;)

dziękuję za zaproszenie!!! :-) a do kościółka trafię napewno bo mój Marcin jest z Gdyni!!! Już trzymam za Ciebie kciuki żeby wszystko się udało!!! I bez żednego płakania proszę ;-) no może troszeczkę!!! Dasz radę! pozdrowionka

dobrze, postaram sie....;)
dzis jedziemy na slub/wesele mojej kumpeli ze studiow (az pod Warszawe) - wlasnie wyjezdzamy! papatki!

swonko pewnie już się super bawisz!!! he he możesz poćwiczyć układy taneczne, które będziesz tańczyła na swoim weselu :-) taka próba generalna!!! Napisz jak było na tym weselu u koleżanki! Pozdrowionka

;) dopiero teraz dokopalam sie do tej wiadomosci ;) na weselu bylo fajnie, ale uklady taneczne cwiczymy u MArcina (na weselach nie bardzo sie dalo - tam juz kazdy patrzy, wiec nie za bardzo wypada sie pomylic - nawet na nieswoim ;) )
teraz czekam juz za 2 dni na swoje wesele ;) mam nadzieje, ze ebdzie pieknie! ;)

pozdrawiam wszystkich!

Inne tematy z forum

porod w słynnym szpitalu w wejherowie ---byl najwieksza pomyłką!! (214 odpowiedzi)

Moja ciaza przebiegala bez komplikacji, mialam urodzic dziewczynke,cieszylam sie ogromnie!!!...

Gdzie kupic okna PCV w Wejherowie? (6 odpowiedzi)

Musze wymienic okna mozecie polecic jakas sprawdzona firme.

przedszkole mapeciaki (16 odpowiedzi)

prosze o opinie o tym przedszkolu