sylwester

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
gdzie można się wybrać w 3mieście na fajną imprezę sylwestrową?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: sylwester

Dużo jest lokali które organizują sylwestra... musisz chyba najpierw pochodzi po imprezach zobaczyc czy ci klimat bedzie odpowiadał. Ja osobiscie nie polecam Cyganerii...byłam w zeszłym roku ...i uciekłam do innego lokalu :)

to zależy, co kto lubi. ja myslę o restauracji classic w krzywym domku - bardzo fajne miejsce z zadeciem artystycznym, robia imprezę pod nieco oklepanym, ale fajnym hasłem lata 20, lata 30.

2 lata temu było super w Sphinxie w Gdyni, tanio i dobre żarcie, super muza. Niestety dziś się dowiedziałam, że biletów już brak;((

Ja o tego sylwestra nie musze sie martwic mam wesele u mojej kolezanki
:-)

Polecam hotel Bartan w Sobieszewie mają ostatnie wolne miejsca ale super mają program www.bartan.pl

Zamówiliśmy Sylwestra z "Białym Dworku" w Rumi, pani nas zapisała i było wszytsko ok. Przyjechaliśmy zapłacic i pani powiedziała, że zrobili nowa listę i nas nei ma na tej liście i niestety wszytskie miejsca już są zajęte i niestety trudno, dowidzenia, a było nas 12 osób.

Możecie to zrozumiec, "nowa lista" i nas juz tam nei ma, a mieliśmy wszytsko dogadane i zarezerwowane. ludzie wiecie jak się wściekliśmy.

Pozdrawiam włąściecieli!!!!!!!!!!!!!!!!

Pojechaliśmy dalej w poszukiwaniu innego lokalu na Sylwestra gdzie byłoby wolne miejsca dla 12 osób, znalezliśmy w "Kniaziu", bardzo fajny wystrój, ładna sala, fajna do tańczenia, Pani zapewniła nam świetny stolik, okrągły i jeszzce opuśiła cenę, naprawdę sie cieszę że w sumie nei mamy w tym pierwszym lokalu, skoro mają taką organizację

Pozdrawiam panią z Kniazia

a ja tak naprawdę wybrałabym się do teatru, tylko mąż nie za bardzo chce więc w końcu wyszło jak wyżej

monika jeżeli lubisz kulture to polecam 23 grudnia Jezioro łabędzie
Piotr Czajkowski
balet
Moscow City Ballet wielkie wydarzenie !!!!!

Polecam klub salsa byłam tam rok temu i było fajnie teraz na pierwszy plan idzie Bal w Wyższej Szkołe Morskiej

wiem wiem , chętnie bym sie wybrała, ale w tym okresie z kasą krucho, a bilety tanie nie są

w wYŻSZEJ SZKOLE MORSKIEJ ceny od osoby są 160zł my mamy stolik 10 osobowy.
W programie ma być orkiestra na żywo bardzo bogate meni na cieplo jak i zimno deser pieczony dzik i chyba wódka jedna na 4 osoby z szampanem.
Jeszcze 2 dni temu było wolnych 40 miejsc

My bylismy w Akademii Morskiej kilka lat temu:) Fajnie bylo:)

Mandi, to by znaczyło, ze sie spotkamy na balu...pomacham ci ze sceny :)
ale jak ja cię rozpoznam?

My idziemy na Donegala w Gdyni, polecam POKŁAD, jeżeli cię stać ponad 300 zł za osobę.

Otrzymałem upoważnienie od organizatora, aby zapodać, że na Bal Sylwestrowy "Parostatkiem w piękny rejs" w Akademii Morskiej w Gdyni pozostały jeszcze trzy wolne stoliki - kilkanaście miejsc...kontakt: Marek Lubowiecki -tel.607 450 047. Jak ro zwykle w ofercie Last Minute można liczyć na rabacik :)

zapraszam na bal sylwestrowy w Akademii Morskiej w gdyni, cena 150 zł od osoby, bogate menu, zespół muz. na żywo. Jest jeszcze kilka wolnych miejsc. Zapraszamy wszystkich chętnych! Tel. kontaktowy: 0-607 450047