+sytuacji

Spadają ceny najmu, w pierwszej kolejności zwolnieni zostaną Ukraińcy... W końcu...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 16

najbardziej brakuje mi artykułów o tym jak to wzrosną ceny mieszkań - teraz zupełna cisza.

Pośrednicy nieruchomości już podsyłają oferty z 10% zniżką w stosunku do cen z 3/4 tygodni temu.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Każdy odczuje kryzys ja też ale dzięki temu kupię w końcu mieszkanie. Czekam na spadek cen
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 4

Ale wartość twoich pieniędzy też spadnie jeśli chcesz zakup sfinansować z oszczędności.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kazdy odczuje kryzys .Lepiej trzymaj kase bo jak stracisz prace to nic nie kupisz.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ukraińcy uczciwie pracują w odróżnieniu od niektórych autochtonów. A ci legalnie zatrudnieni opłacają składki na nasze emerytury. Może przyszedł w końcu czas na szacunek dla każdego człowieka, niezależnie od pochodzenia?
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2

.... ale do niemca czy do sędziny która nakazała wypłatę mu odszkodowania - też ?!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Zakupy - stacjonarne czy przez internet? (70 odpowiedzi)

Cześć, robicie zakupy w sklepach stacjonarnych? Czy przez internet? Ja wychodzę, jeśli mam...

przeprowadzka !!?? (38 odpowiedzi)

Sprzedaliśmy dom, kupiliśmy drugi. Musimy się przeprowadzić... Czy zamawiać firmę...